Tanden bleken

In de basis heeft iedereen een stralend witte lach. Echter zorgt ons consumptiegedrag ervoor dat onze tanden met de tijd geler worden. Thee, koffie, sigaretten, wijn en ook medicijnen zijn bekende producten die daarvoor zorgen. Deze verkleuring is volkomen normaal en iedereen heeft er last van, maar vanaf nu hoeft u daar geen genoegen mee te nemen.

In de basis heeft iedereen een stralend witte lach. Echter zorgt ons consumptiegedrag ervoor dat onze tanden met de tijd geler worden. Thee, koffie, sigaretten, wijn en ook medicijnen zijn bekende producten die daarvoor zorgen. Deze verkleuring is volkomen normaal en iedereen heeft er last van, maar vanaf nu hoeft u daar geen genoegen mee te nemen.

Behandeling


Voordat er begonnen kan worden met het bleken van de tanden, wordt als eerst de kleur van uw tanden bepaald aan de hand van ons tintenpalet. Zo kunnen we achteraf bepalen hoeveel tinten uw tanden witter zijn geworden. Goed om te weten is dat uw tanden niet lichter kunnen worden dan hun originele kleur die genetisch bepaald is. Vervolgens worden uw tanden gereinigd in de voorbehandeling. Dit gebeurt met een sponsje/ washandje en onze revolutionaire activatorspray. Zodra uw tanden zijn gereinigd wordt de non-peroxide bleekgel op de tanden gebracht en de whitening led-lamp voor uw gebit geplaatst. De totale behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Na de behandeling kunt u direct het resultaat in de spiegel bekijken.

Onze non-peroxide behandelingen zijn pijnloos en niet schadelijk voor uw gebit, en voldoen aan de EU norm betreffende tanden bleken. Peroxide bleekt de tanden van binnenuit, maar met onze non-peroxide behandeling wordt alleen de oppervlakte van je tanden gebleekt. Er worden dus geen poriën geopend en daardoor wordt het tandglazuur niet aangetast. Doordat de behandeling de structuur van uw tanden niet aanpast zullen uw tanden na de behandeling dus ook niet sneller verkleuren dan voor de behandeling. De behandeling kan dus ook meerdere keren per jaar herhaald worden, zonder dat dit schadelijk is voor uw tanden. 

Voor het mooiste resultaat moet u deze behandeling binnen 4 weken herhalen.

Na de behandeling mag u de eerste 2 uur niks eten en drinken en adviseren wij de eerste 24 uur niet te roken en geen producten met kleurstoffen te eten en te drinken.

Veelgestelde vragen

 

Is het bleken van tanden veilig?

Ja, onze behandeling is een veilige behandeling

Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt ong. 60 minuten.

Is de peroxidehoudende gel schadelijk voor mijn tanden?

Door de nieuwe wetgeving van de EU per 1 november 2012 wordt het gebruik van waterstofperoxide in producten aan banden gelegd. Happy Skin werkt met de non-peroxide bleekgel.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De tanden worden tijdens de behandeling opgeschoond van de verkleuringen die in alle voorgaande jaren in je tanden terecht zijn gekomen. Hoe meer de tanden verkleurd zijn hoe moeilijker het is om ze in een keer volledig wit te krijgen. De meeste mensen hebben dan ook twee behandelingen nodig om de tanden op de meest witte tint te krijgen.

Ik heb vermoedelijk tandplak en tandsteen, heeft dat invloed op het bleken van mijn tanden?

De aanwezigheid van tandplak en tandsteen zal de behandeling negatief beïnvloeden, advies van Happy Skin: ga in geval van twijfel langs je tandarts om Tandplak en -steen te laten verwijderen!

Is het bleken van tanden gevoelig?

Onze behandeling verloopt in 99% van alle gevallen zonder pijn. De methode is daarom ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. In geval er toch een lichte gevoeligheid ontstaat, zal dit binnen 24 uur na de behandeling zijn verdwenen. Als je gevoelige tanden hebt zou je vooraf een pijnstiller kunnen innemen.

Hoe lang blijven mijn tanden wit als ik mijn tanden laat bleken?

De kleur van uw tanden is net zo specifiek en uniek als uzelf en daarom verschillen de uiteindelijke resultaten. Het onderhoud van het gebit en de drink- en eetgewoonten spelen een belangrijke rol voor de duur van het resultaat. De realiteit is echter dat de tanden constant worden blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf. Je moet je gebit goed onderhouden. Herhaal de bleekbehandeling b.v. eens in de drie maanden.

Is deze behandeling voor iedereen geschikt?

Bijna iedereen die graag wittere tanden wil hebben kan deze behandeling ondergaan met name diegenen die een zeer sterke aanslag van voedsel en/of nicotine hebben.

Wat als ik een brug of kronen heb?

De originele kleur van de brug of kroon verandert met de behandeling niet mee. De behandeling zorgt er meestal wel voor dat vlekken van jouw brug of kronen worden verwijderd.

Wat gebeurt er met een spalkje achter mijn tanden?

Een spalkje achter je tanden is geen probleem voor het uitvoeren van onze bleekbehandeling. Hier zal niets mee gebeuren.

Heeft tanden bleken zin bij heel erg verkleurde tanden?

Er is een aantal tinten te onderscheiden in de tandheelkunde voor tanden. Juist gele en bruinachtige tinten, veroorzaakt door voedingsmiddelen en/of tabak, zijn uitstekend te bleken.

Wat is de minimum leeftijd?

De minimum leeftijd om te bleken is 18 jaar.

Ik ben ouder dan 50 jaar. Is tanden bleken dan een probleem?

Nee, uw leeftijd is geen belemmering om de behandeling te ondergaan.

Adres


Happy Skin
Urkhovenseweg 43
5641 KB Eindhoven

Openingstijden


Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 20:00u
Zaterdag: 10:00 - 16:00u
Zondag: gesloten

Neem contact op


Tel: +31 (0)645288556
Email: info@happyskin.nl

Social media


facebook happy skin
 instagram happy skin google happy skin