Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de afvoer van afvalstoffen in de huid. De stevige massage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen. Voor blijvend resultaat zullen meerdere behandelingen noodzakelijk zijn. Het aantal behandelingen hangt af van van de conditie van de huid en het gewenste resultaat.

bindweefselmassage huid

Door de stevige massage van het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door deze massage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt je een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

Een bindweefselmassage is te boeken als een losse behandeling, of tijdens een gezichtsbehandeling (Pro Age gezichtsbehandeling).Het mooiste resultaat krijg je met een kuur. Na de behandeling komt de stofwisseling en de doorbloeding van de huid goed op gang, waardoor de cellen weer harder gaan werken. Hierdoor worden de huidfuncties genormaliseerd. Na de behandeling kan de huid een beetje warm aanvoelen.

Prijzen

Bindweefselmassage gezicht 30 min.
(incl. hals en decolleté)
€ 35,-
Bindweefselmassage gezicht – 5 behandelingen
(incl. hals en decolleté)
€ 157,50

De bindweefselmassage begint met een oppervlakkige reiniging. Na de massage wordt de behandeling afgesloten met een passende dag- of nachtverzorging.

Met de bindweefselmassage worden de volgende effecten bereikt:

• Stimulatie doorbloeding van de huid
• Een verhoogde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen
• Verjonging huidstructuur
• Stress-vermindering door opheffen van onderhuidse verklevingen
• Verbetering van huidconditie
• Verbetering van de opname van werkstoffen

Online afspraak maken

Je kunt online een afspraak maken door op
de button hieronder te klikken.

Boek online