Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een massagetechniek gericht op het herstelvermogen van de huid. Door middel van stevige massagegrepen wordt de doorbloeding geactiveerd waardoor de aanmaak van collageen en elastine vezels gestimuleerd wordt. U kan de bindweefselmassage vergelijken met sporten; voor blijvend resultaat zullen meerdere behandelingen noodzakelijk zijn. Aantal behandeling hangt af van van de conditie van de huid en het gewenste resultaat.

De bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

bindweefselmassage huid
bindweefselmassage huid

Bindweefselmassage is een keuze los of in een behandeling. De mooiste resultaten van bindweefselmassage krijgt u in kuurverband. Na de behandeling komt de stofwisseling en de doorbloeding van de huid goed opgang waardoor de cellen weer harder gaan werken. Hierdoor worden de huidfuncties genormaliseerd. Na de behandeling kan de huid een beetje warm aanvoelen.

Prijzen

Bindweefselmassage gezicht 30 min.
(incl. hals en decolleté)
€ 35,-
Bindweefselmassage gezicht – 5 behandelingen
(incl. hals en decolleté)
€ 157,50

De bindweefselmassage begint met een oppervlakkige reiniging. Na de massage wordt de behandeling afgesloten met een passende dag- of nachtverzorging.

Met de bindweefselmassage worden de volgende effecten bereikt:

• Stimulatie huid doorbloeding
• Een verhoogde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen
• Verjonging huidstructuur
• Stress-reducering door opheffen van onderhuidse verklevingen
• Verbetering van huidconditie
• Verbetering van opname werkstoffen

Online afspraak maken

Je kunt online een afspraak maken door op
de button hieronder te klikken.

Boek nu