Carbon laser peeling

Carbon laser peeling

Carbon Laser Peeling is één van de nieuwste behandelmethodes op het gebied van huidbehandeling. Deze behandeling is, in tegenstelling tot de huidige chemische peelings, geheel pijnloos.

De behandeling

Carbon Laser Peeling is een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof, wat samen een uitstekend zuiveringsproces voor een diepte reiniging is. Met de carbon peeling kan men vergrote poriën verfijnen. Het verbetert tevens een ongelijkmatige huidstructuur, door het verminderen van open poriën en het verwijderen van gesloten comedonen (mee-eters), Mila’s en Papels.

De carbon laser peeling is ook een effectieve methode voor verjonging en anti-aging. Door de absorptie van het laserlicht, wordt de huid van binnenuit gestimuleerd, waardoor de elasticiteit verbeterd wordt en de huid verstevigt.

Tevens heeft deze behandeling een positieve uitwerking op (actieve) acne, ongelijkmatige teint, fijne littekens en gepigmenteerde huidaandoeningen (ouderdomsvlekken).

Gemiddeld zijn er voor een optimale huidverbetering 4 tot 6 sessies per jaar nodig, afhankelijk van de conditie van de huid. Je mag elke 3 tot 4 weken de behandeling herhalen. De CLP is ook geschikt voor een gevoelige tot zeer gevoelige huid.

Voor de (actieve) acne huid wordt aangeraden, de behandeling in kuurverband te doen, elke 2 à 3 weken.

 

Prijzen

Carbon laser peeling€ 65,-
Meerprijs hals en decolleté€ 60,-
Kuur van 5 behandelingen€ 260,-

Online afspraak maken

Je kunt online een afspraak maken door op
de button hieronder te klikken.

Boek nu

De carbon laser peeling is een effectieve methode voor het verwijderen van:

√ Lijntjes
√ Grove poriën verkleinen
√ Acne
√ Littekens
√ Verhogen van collageenproductie
√ Het herstellen van een vette huid
√ Comedonen (mee-eters)