fbpx

CO2 Treatment van Décaar

Het doel van de treatment is de huid voorzien van nog meer zuurstof. Oplossing voor een stralende huid

CO2 Treatment van Décaar

Wil je je huid zichtbaar verbeteren? Kies dan voor de nieuwe CO2 Treatment van Décaar. Deze behandeling biedt de oplossing voor een stralende, egale en prachtige huid. Het hoofddoel van deze behandeling is om je huid te voorzien van extra zuurstof. Zuurstof speelt een belangrijke rol bij het behouden en verkrijgen van een mooie huid. Wanneer je huid niet voldoende zuurstof krijgt, kan dit leiden tot een verminderd vermogen om te genezen van bijvoorbeeld ontstekingen zoals acne. Bovendien kan een gebrek aan zuurstof ook leiden tot vroegtijdige huidveroudering. De Décaar CO2 Treatment zorgt voor aanzienlijk meer zuurstof in je huid, wat resulteert in een stralende en mooie huid.

Werking Décaar C02 Treatment

Wanneer er schade is aangebracht aan de huid, is er meer energie nodig om de cellen te laten herstellen. Dit herstelproces vereist zuurstof. Als er onvoldoende zuurstof aanwezig is, kan er geen verbranding in de cel plaatsvinden en kan er geen energie aan de huid geleverd worden. Dit kan leiden tot een verminderd functioneren van de huidcellen. Met de DÉCAAR CO2 Treatment wordt de zuurstofproductie juist gestimuleerd door middel van CO2. Hierdoor stijgt het energieniveau van de cellen, wat leidt tot een verbeterde werking van de huidcellen. Bovendien verbetert deze behandeling de doorbloeding en draagt het bij aan een toename van de collageenopbouw.

Wat kun je van de behandeling verwachten?

Bij deze behandeling wordt een gel met kooldioxide op de huid aangebracht. Kooldioxide is van nature al aanwezig in het lichaam, waardoor het goed wordt geaccepteerd en optimaal kan worden opgenomen door de huid. Vervolgens brengt de DÉCAAR-specialist een vliesmasker aan, dat het afsluitende effect heeft en ervoor zorgt dat de kooldioxide wordt geactiveerd, waardoor er bubbels ontstaan. Deze bubbels zorgen ervoor dat de huid wordt afgesloten en worden gestimuleerd om zuurstof aan te trekken vanuit diepere lagen van de huid. Dit dwingt de cellen om beter te functioneren en draagt bij aan een effectieve behandeling.

Holistische werkwijze van Décaar

Na het testen is gebleken dat de drie huidverbeterende behandelingen – de Algen PeelingC02 Treatment en Renaissance Treatment – nog effectiever werken wanneer ze gecombineerd worden. Omdat deze behandelingen elk voor een specifiek doel zijn ontwikkeld, ontstaat er een synergetische werking tussen de huidfuncties, wat zorgt voor fantastische resultaten.

CO2 treatment van décaar

CO2 Treatment is vooral geschikt wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen:

Fijne lijntjes en rimpels

Vochtarme huid

Doffe, vale huidskleur

Acne en onzuivere huid

Huidveroudering

De CO2 Treatment is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en biedt een volledig natuurlijk behandelproces, waardoor allergieën en/of irritaties tijdens of na de behandeling zijn uitgesloten.

Prijzen:

  • CO2 Treatment
    € 82,50
    60 min.

Online boeken:

Je kunt online een afspraak maken door op de knop hieronder te klikken.