fbpx

Cupping massage gezicht

Effectieve bindweefsel massage om de aanmaak van elastine en collageen te bevorderen. Verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Cupping massage gezicht

Cupping bindweefsel massage van het gezicht is een vorm van massagetherapie waarbij kleine cups op het gezicht worden geplaatst. Deze cups creëren een vacuümachtige zuiging op de huid, wat de doorbloeding en lymfestroom stimuleert. Door dit proces kunnen fijne lijntjes en rimpels verminderd worden. Bovendien bevordert  (bindweefsel massage) cupping de aanmaak van elastine en collageen, wat de huidstructuur verbetert en zelfs acne kan aanpakken. Deze massage kan ook helpen om zwellingen en spanning in het gezicht te verminderen. Als gevolg daarvan kan gezichtscupping een doeltreffende niet-invasieve methode zijn om de tekenen van veroudering te verminderen en de algehele gezondheid van de huid te verbeteren.

Cupping massage de natuurlijke facelift!

Cupping bindweefsel massage voor het gezicht is een eeuwenoude techniek die zijn oorsprong heeft in traditionele geneeskunde. Met behulp van kleine glazen of siliconen kopjes wordt er een vacuüm gecreëerd op de huid van het gezicht. Dit stimuleert de doorbloeding en bevordert de lymfestroom, waardoor toxines en afvalstoffen worden afgevoerd.

Facial bindweefsel cupping is vooral bekend om het verminderen van dagelijkse stress; de massage heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel. Maar het belangrijkste voordeel is misschien wel het facelift-effect. Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding van de huid op een natuurlijke manier gestimuleerd, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt geactiveerd. Dit leidt tot een versteviging van de huid en een verbetering van rimpels. Bovendien wordt het vocht onder de ogen afgedreven, wat kan helpen bij het verminderen van wallen (indien veroorzaakt door het lymfestelsel).

Naast het verstevigen van de huid, helpt bindweefsel cupping massage ook bij het verminderen van zwelling en spanning in het gezicht. Het bevordert de afvoer van vocht en afvalstoffen via het lymfestelsel, wat kan helpen bij gezwollen ogen en een opgeblazen gezicht.

Een bijkomend voordeel van cupping massage is de ontspanning die het teweegbrengt. Door de stimulatie van zenuwuiteinden in het gezicht wordt de doorstroming van energie bevorderd, wat stress en spanning kan verminderen.

Je huid krijgt weer een mooie natuurlijke glow. Daarnaast heeft de cupping massage een zeer positief “facelift” effect. Hierdoor is de cupping face een ideale anti-aging behandeling, welke toe te voegen is aan elke willekeurige gezichtsbehandeling. Uiteraard kan de massage ook als losse behandeling worden ingepland.

Bijna alle huidtypes kunnen in principe worden behandeld met cupping massage, maar we doen dit met de nodige voorzichtigheid. Voorafgaand aan de bindweefsel massage bespreken we jouw wensen en doelstellingen voor de behandeling, terwijl we ook goed kijken naar jouw huidtype en conditie. Mensen met een gevoelige huid worden met extra zorg behandeld, omdat het risico op plekken in het gezicht groter is.

Wanneer mag je geen Cupping bindweefsel massage voor het gezicht ondergaan?

actieve acne
couperose
gebruik van bloedverdunners
actieve rosacea,
algehele malaise,
kanker

De voordelen van een cupping bindweefsel massage

  Versteviging van de huid

  Maakt huidverklevingen los

Stimulering van de doorbloeding van de huid

Verbetering van de huidstructuur en huidteint

Verwijdert dode huidcellen

Stimuleert de collageen aanmaak

Voor de beste resultaten wordt aangeraden om Cupping massage regelmatig in kuurverband te ondergaan. Dit omvat doorgaans 5 tot 10 sessies, gevolgd door een maandelijkse herhaling voor langdurige effecten.

Prijzen:

 • Cupping bindweefsel massage gezicht/hals
  Gratis
  5 min.
 • Cupping bindweefsel massage gezicht als extra bij gezichtsbehandeling
  € 13,00
  10 min.
 • Mini gezichtsbehandeling met cupping massage
  € 27,50
  20 min.
 • Cupping bindweefsel massage gezicht/hals
  € 40,00
  30 min.

Online boeken:

Je kunt online een afspraak maken door op de knop hieronder te klikken.