DAS Plasmalift behandeling

Das Plasma behandeling is een liftende procedure zonder plastische chirurgie! Het verwijdert o.a. rimpels en verstrakt de huid.

Das Plasmalift behandeling

DAS Plasmalift behandeling is een huid verbeterde liftende procedure zonder plastische chirurgie! Het verwijdert o.a. rimpels, plooien, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen, hals, kaaklijn en rondom de mond en geeft direct blijvend resultaat. Happy Skin werkt met de Dermo Ablation Surgey (D.A.S.). Deze unieke methode is volledig veilig, geschikt voor ieder huidtype en er komen geen mesjes, hechtingen of naalden aan te pas.

Hoe werkt een DAS Plasmalift behandeling?

Tijdens een plasmalift behandeling wordt de huid behandeld met een straaltje geladen gas. Zonder direct contact te maken met de huid, ontstaat er een kleine straal geladen gasdeeltjes, plasma, die de huid puntsgewijs raakt. Door verdamping van kleine stukjes van de opperhuid zal een lokaal krimpeffect optreden, samentrekking van huidvezels, waardoor een strakkere huid ontstaat; de huid wordt als het ware gelift. De plasma-straal heeft een stimulerend effect op de collageen- en elastineproductie, dit geeft een boost in stevigheid en volume in de huid.

Resultaten DAS Plasmalift behandeling

Een DAS Plasma behandeling geeft bij veel indicaties een direct zichtbaar effect. Voor sommige indicaties als ooglid lifting en rimpelvervaging zijn er mogelijk meerdere sessies nodig om het optimale resultaat te behalen. Hoeveel behandelingen er nodig zijn hangt af van de mate van overtollige huid en de behandelindicatie. Naast het direct liftende, verstrakkende en huidverbeterende effect, zorgt de plasma methode tegelijkertijd voor biostimulatie in de diepere huidlagen. Dit stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, elastinevezels en geeft de huid opnieuw stevigheid en volume. Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt.

Stel dat er toch een vervolgbehandeling nodig is om het optimale resultaat te bereiken, dan wordt dit na ongeveer 4 tot 6 weken ingepland tegen een gereduceerd tarief. Omdat we samen voor zichtbaar en duurzaam resultaat gaan; een gezonde huid en jouw frisse uitstraling.

Voordelen DAS behandeling:

 • √  Snelle behandeling

 • √  Goedkoper dan een operatieve lift

 • √  Geen algehele of lokale verdoving

 • √  Geen mesjes of hechtingen

 • √  Minimale zwelling

 • √  Direct zichtbaar resultaat

 • √  Geen kans op over-lifting

 • √  Natuurlijk resultaat

Behandel mogelijkheden:

 • √  Bovenooglid correcties

 • √  Onderooglidcorrecties

 •  Fronsrimpel

 •  Kraaienpootjes

 • √  Mondrimpels (rookrimpels)

 •  Verslaping van de hals/kaaklijn

 • √  Littekens/striae

 • √  Fibromen (steelwratjes)

Enkele voorbeelden van ons werk

Waar moet je rekening mee houden na een DAS Plasmalift behandeling?

De behandelde huid kan direct na de behandeling zwelling vertonen. Meestal neemt dit binnen 3 à 4 dagen af. Ook ontstaat er na de behandeling de zogenaamde “crusting” van de huid, wat betekent dat er een veelvoud van minuscule korstjes ontstaat. Deze korstjes zullen uiterlijk na 7-10 dagen volledig zijn verdwenen.  Belangrijk is om deze korstjes zelf te laten genezen, niet te krabben aan de korstjes in verband met het ontstaan van littekens.

De huid kan nadat de korstjes weg zijn een roze kleur hebben, deze kleur kan 2 tot 3 maanden aanhouden voordat de huid volledig is hersteld. Om deze redenen is het noodzakelijk om de huid goed tegen de zon te beschermen zodat de jonge huid niet verbrandt en beschadigt. Dit kan met SPF50, dit zorgt ervoor dat er geen hyperpigmentaties na de behandeling kunnen ontstaan. Een belangrijk onderdeel van de nazorg is zinkoxide crème aan te brengen gedurende de nacht. 6 weken voor en na de behandeling moet blootstelling aan de zon worden vermeden, in verband met het ontstaan van hyperpigmentaties.

FAQ DAS Plasmalift behandeling:

De  DAS Plasma behandeling is geschikt voor alle rimpels op het gezicht en overtollige huid boven en onder de oogleden. Tevens is de DAS Plasma behandeling geschikt voor verslapping van de hals, buik en decolleté.

Veelvoorkomende probleemgebieden zijn: bovenlip, mondhoeken, wangen, oogleden en kraaienpootjes.

Door de warmte die de plasma pen af geeft zal de huid er na de behandeling rood en wat gezwollen uitzien. De branderigheid kan enkele uren aanhouden en wordt vanzelf minder. Even vervelend, dat wel maar de verstrakking van de huid is al meteen zichtbaar. Gelukkig ontstaan er geen blauwe plekken zoals na een ooglid correctie door middel van snijden. Wanneer de kleine korstjes verdwenen zijn mag er over de licht rode kleur gewoon make-up gedragen worden. De rode verkleuring kan enkele weken aanhouden.

Bezoek de eerste 7 dagen na de behandeling geen sauna of zwembad. De eerste 24 uur na de behandeling moeten de korstjes zelfs helemaal droog blijven. Zolang de korstjes nog op de huid zitten, is het belangrijk om daar geen make-up aan te brengen.

Dit is afhankelijk van de rimpeldiepte/overtollige huid en de behandelindicatie.

Gelukkig, voor deze behandeling hoeven we geen chirurgische ingrepen te doen en ook niets te injecteren. Maar het betekent niet dat de plasmalift behandeling geheel gevoelloos is. Daarom behandelen we de huid voor de plasmalift behandeling met een verdovende crème. Zo maken we het nóg iets meer comfortabel. Natuurlijk ervaart iedereen pijn op een eigen manier en verschilt de gevoeligheid per persoon. Maar over het algemeen krijgen wij vaak terug dat de behandeling ‘prima te doorstaan’ is.

Direct na de Das Plasma behandeling valt het mee, de volgende dag na het slapen gaan zal er oedeem (zwelling ) zijn. Je ziet kleine korstjes die gemiddeld 3 tot 5 dagen aanhouden, dit is individueel afhankelijk van het genezingsproces.

Ja er wordt aangeraden op de dag na het behandelen, zoveel mogelijk te koelen. Bij thuiskomst 5 minuten om het half uur, tot slapen gaan.

( dit kan een koelpack zijn of bijvoorbeeld een zak erwten)

Afhankelijk van het genezingsproces van de huid na minimaal 6 weken.

Na de DAS Plasma behandeling mag de huid niet door de zon, zonnebank of zelfbruiner gebruind worden.  Zodra de korstjes zijn afgevallen gebruik je een beschermende crème met  een minimale SPF factor van 30 gedurende tenminste 2 maanden. In de zomermaanden dien je  directe blootstelling van zonlicht op het behandelde gebied te vermijden. Het is belangrijk om dit advies op te volgen om de kans op complicaties zo klein mogelijk te houden.

Prijzen:

 • Boven ooglidcorrectie
  € 375,00
 • Onder ooglidcorrectie
  € 375,00
 • Frons
  € 200,00
 • Kraaienpootjes
  v.a. € 200,00
  Afhankelijk van hoeveelheid lijntjes.
 • Bovenlip
  € 275,00
 • Mondhoeken/neuslippen plooi
  € 350,00
 • Voorhoofdrimpels
  v.a. € 350,00
  Afhankelijk van grootte van het gebied.
 • Mini lift van hals, kaaklijn of wangen
  v.a. € 250,00
  Afhankelijk van grootte van het gebied.

Deze prijzen zijn een richtlijn, de definitieve prijs wordt tijdens de intake bepaald. Indien er een nabehandeling nodig blijkt, geldt hiervoor een gereduceerd tarief, die ook bij de intake van tevoren wordt vastgesteld.

Online een afspraak maken:

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.