Gezichtsbehandelingen

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Gezichtsbehandelingen met zichtbaar resultaat. in de Schoonheidssalon kun je terecht voor ontspannende, verzorgende en intensieve behandelingen voor huidverbeteringen met de mooie producten van Janssen cosmetics en Decaar.

Voor een heerlijke gezichtsbehandeling reserveer je alleen even de tijd in je agenda. Ben je eenmaal in onze salon, dan geniet je van een verzorgende gezichtsbehandeling. In onze  salon staan uitsluitend gespecialiseerde schoonheidsspecialistes met de beste producten en nieuwste behandelingen voor je klaar. Je krijgt bij ons altijd de behandeling die het beste is voor je huidtype.


Gezichtsbehandeling Quick ± 45 minuten Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, epileren, masker, dagverzorging.

€ 45,00


Gezichtsbehandeling Basic Skin ± 60 minuten Oppervlaktereiniging,dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker, crème

€ 50,00


Gezichtsbehandeling Clean Skin ± 60 minuten Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, grondig verwijderen van onzuiverheden, masker, (Acné) Dagcrème. * Deze behandeling is geschikt voor dieptereiniging en de acnehuid.

€ 52,00


Gezichtsbehandeling  Relax Skin ±  75 minuten Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren,  massage van gezicht, hals en decolleté, masker, dagcrème

€ 60,00


Gezichtsbehandeling Happy Skin ± 90 minuten Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage van gezicht, hals en decolleté, masker, dagverzorging.

€ 70,00


Gezichtsbehandeling Seizoensbehandeling ± 60 / ± 90 minuten Klik hier voor actuele aanbod Behandeling afgestemd op het seizoen en de wensen van de huid op dat moment.

€ 61,00 / € 81,00

Gezichtsbehandeling Fruitzuur ± 30 minuten Oppervlaktereiniging, peeling met 30,40 of 60% fruitzuren, masker, dagverzorging. Kuur van 3 of 6 behandelingen ook mogelijk.

€ 47,00