Holistische werkwijze van Décaar

De huid is na deze kuur van drie behandelingen, als het ware gereset. wat resulteert in een merkbare verbetering van alle huidfuncties.

Holistische werkwijze van Décaar

Na het testen is gebleken dat de drie huidverbeterende behandelingen – de Algen Peeling, C02 Treatment en Renaissance Treatment – nog effectiever werken wanneer ze gecombineerd worden. Omdat deze behandelingen elk voor een specifiek doel zijn ontwikkeld, ontstaat er een synergetische werking tussen de huidfuncties, wat zorgt voor fantastische resultaten.

Wat houdt de holistische werkwijze precies in?

Gedurende een periode van twee weken onderga je een huidverzorgingskuur die bestaat uit drie behandelingen: de Algen Peeling, C02 Treatment en Renaissance Treatment.

De eerste behandeling is de Algen Peeling, die ervoor zorgt dat nieuwe huidcellen worden aangemaakt binnen slechts 10 dagen tijd. Vervolgens ontvangt je huid tijdens de tweede afspraak de C02 Treatment, waarmee je een ware zuurstofboost krijgt. Dit zorgt voor een betere opname van werkstoffen in de huid, omdat er meer zuurstof aanwezig is.

De kuur wordt afgesloten met de Renaissance Treatment, waarbij krachtige actieve ingrediënten worden gebruikt om de huid intensief te verzorgen. Doordat de huid na de C02 Treatment zuurstofrijker is, kunnen deze ingrediënten diep in de huid doordringen.

De totale kuur omvat drie behandelingen, die elk een specifiek doel hebben. Door de combinatie van deze behandelingen ontstaat er een synergetisch effect tussen de huidfuncties, wat zorgt voor fantastische resultaten.

Treatment 1 Algen Peeling: Door de combinatie van dieptereiniging en stimulatie van celvernieuwing, worden de verhoornde (dode) huidcellen verwijderd. Hierdoor bevat de huid na de behandeling alleen nog gezonde, nieuwe cellen.
Treatment 2 C02: In deze stap wordt het zuurstofniveau in de huid verhoogd, waardoor de nieuwe huidcellen optimaal worden voorbereid om de voedingsstoffen uit stap 3 volledig op te nemen.
Treatment 3 Renaissance: Onze intensieve en rijk voedende behandeling is volledig aan te passen aan de individuele behoeften van de huid. Nadat de huidcellen zijn vernieuwd en van zuurstof zijn voorzien, zorgt de laatste stap ervoor dat de huid volledig wordt voorzien van alles wat nodig is om zichzelf te vernieuwen en te verbeteren.

Holistische werkwijze van Décaar

Algen Peeling: waarbij de huid intensief wordt gereinigd en de celvernieuwing wordt gestimuleerd, waardoor er in slechts 10 dagen een nieuwe huid ontstaat (i.p.v. 28-30 dagen).

Holistische werkwijze van Décaar

De CO2 Treatment: na de Algen Peeling zijn er meer nieuwe cellen in de huid aanwezig. Deze vragen om extra zuurstof. Hoe meer zuurstof in de huid, hoe beter ingrediënten worden opgenomen en hoe gezonder de huid is.

Holistische werkwijze van Décaar

 De Renaissance Treatment. Letterlijk een wedergeboorte met intensieve voeding en verzorging door boosters en peptides, persoonlijk afgestemd op jouw huidbehoefte(n).

Onze holistische benadering van huidverbetering door middel van een combinatie van verschillende behandelingen levert zeer breed resultaat op. Door het samenvoegen van treatments met diverse werkingen en doelen, wordt de huid in zijn geheel verbeterd.

Als je bijvoorbeeld last hebt van pigmentatie, zul je niet alleen zien dat het pigment is afgenomen, maar zul je ook een verbetering van de hydratatie van de huid ervaren.Heb je fijne rimpels? Dan zul je merken dat deze na de kuur zijn afgenomen en dat de huid er ook steviger en frisser uitziet.En als je last hebt van acne, zul je merken dat niet alleen de acne is verminderd, maar ook dat de huid minder rood is en meer straalt.

Door de combinatie van onze drie signature treatments als één kuur, wordt de huid op alle functies verbeterd. Wij nodigen je graag uit om kennis te maken met deze holistische benadering.

Prijzen:

  • Holistische werkwijze van Décaar 3 behandelingen
    € 225,00
    (Algen Peeling, C02 Treatment & Renaissance Treatment)

Online boeken:

Je kunt online een afspraak maken door op de knop hieronder te klikken.