Huidverbetering

Huidverbetering

Huidverbetering en huidverjonging start in de cellen. Is jouw huid in een niet zo’n goede conditie, of je hebt een huidprobleem, dan wil je daar graag wat aan doen. Als we ouder worden verliest onze huid energie en zal hij futlozer worden waardoor hij ook in een slechtere conditie komt. Je kan de kwaliteit van je huid verbeteren met gezichtsbehandelingen, peelings, plasmalift, bindweefselmassages en producten allemaal afgestemd op jouw huid.

plasmalift huidverbetering

Plasmalift

¯¯¯¯

Plasmalift is een liftende procedure zonder plastische chirurgie. Deze methode is geschikt voor ieder huidtype en er komen geen mesjes, hechtingen of naalden aan te pas. 

Meer informatie 

steelwratjes huidverbetering

Steelwratjes

¯¯¯¯

Steelwratjes ook wel fibromen genoemd zijn vaak ontsierend. Ze zijn eenvoudig, snel en pijnloos te verwijderen. Een steelwrat is een goedaardig huidgezwelletje.

Meer informatie 

algae Peeling van Decaar

Algen peeling

¯¯¯¯

Deze unieke algen peeling van Décaar is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. 

Meer informatie

Bindweefselmassage

¯¯¯¯

Bindweefselmassage is een massagetechniek gericht op het herstelvermogen van de huid. Door middel van stevige massagegrepen wordt de doorbloeding geactiveerd waardoor de aanmaak van collageen en elastine vezels gestimuleerd wordt.

Meer informatie 

Carbon peeling Happy Skin

Carbon laser peeling

¯¯¯¯

Carbon Laser Peeling is één van de nieuwste behandelmethodes op het gebied van huidbehandeling. Carbon laser peeling is een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof. Carbon laser peeling is een effectieve methode voor anti-aging.

Meer informatie