Ontspanningsmassage

Massages geven energie en zijn stress verlagend. Je hebt verschillende soorten massages.

Ontspanningsmassage & Stevige ontspanningsmassage

Er zijn diverse soorten massages die je kunt ondergaan om te ontspannen en stress te verminderen. Een ontspanningsmassage kan je energie geven en gericht zijn op kalmeren en ontspannen. Daarnaast is er ook de stevige ontspanningsmassage, waarbij de masseur specifieker te werk gaat en meer druk uitoefent op de spieren om verlichting en verzachting te bieden.

Een massage kan helpen om los te komen van de dagelijkse stress en je lichaam en geest weer te laten ervaren hoe het voelt om ontspannen te zijn. Het is mogelijk om de massage aan te passen aan jouw specifieke wensen.

Wat is een…

Ontspanningsmassage

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het ondergaan van een ontspanningsmassage. Het kan ervoor zorgen dat spieren soepeler worden, spierkrampen verdwijnen, de bloedsomloop op gang komt en vocht en afvalstoffen worden afgevoerd. Bovendien kan een massage je immuunsysteem en weerstand een boost geven, waardoor je minder vaak ziek bent. Door het verminderen van lichamelijke klachten kan een ontspanningsmassage ook een positief effect hebben op je geestelijke gesteldheid en vice versa. Het is namelijk zo dat jouw lichamelijke en mentale toestand onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Door een massage te ondergaan, creëer je rust in je hoofd en lichaam en verminder je stress. Tot slot kan een massage worden aangepast en afgestemd op jouw specifieke wensen.

Stevige ontspanningsmassage

Soms heeft ons lichaam behoefte aan meer dan alleen een zachte aanraking of een aangename kneding. In dergelijke gevallen moet de masseur meer druk uitoefenen om de spieren te manipuleren. Hierbij wordt dieper in de huid, het spierweefsel en bindweefsel gewerkt. Klanten die graag terugkomen voor deze massage ervaren meer ruimte in beknelde en strakke, pijnlijke spieren. Het kan erg prettig zijn als die ene spierknoop precies wordt gevonden en aangepakt. Tijdens de massage wordt de druk zorgvuldig afgestemd.

Een deelmassage: is een massage gericht op een specifiek deel van het lichaam.
De accenten liggen op die gebieden die wat jou betreft extra aandacht nodig hebben. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan: rug, nek, schouders, benen of decolleté.

Maar andere delen van het lichaam kunnen natuurlijk ook.

Waarom een massage goed is voor je gezondheid?

Soepelere spieren

Verbetert de bloedcirculatie

Verwijdert afvalstoffen

Je slaapt beter

Verbetert je concentratie

Een massage maakt je gelukkiger  

Prijzen:

 • Ontspanningsmassage
  € 35,00
  30 min.
 • Ontspanningsmassage
  € 45,00
  45 min.
 • Ontspanningsmassage
  € 60,00
  60 min.
 • Stevige ontspanningsmassage/deelmassage
  € 35,00
  v.a. 30 min.
 • Scrubmassage
  € 45,00
  30 min.

Online een afspraak maken:

Je kunt online een afspraak maken door op de knop hieronder te klikken.