Over ons

Schoonheidsinstituut Happy Skin is een professionele salon gevestigd in Tongelre in de gemeente Eindhoven. Wij bieden verschillende behandelingen aan om de huid te verbeteren, waarbij de gezondheid van de huid voorop staat. Onze salon onderscheidt zicht door de verschillende behandelmethodes en de persoonlijke aandacht die we geven. Wij zijn aangesloten bij een Brancheorganisatie, hierdoor heb je de garantie dat ons team bestaat uit gediplomeerde huidspecialisten. De salon is gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van de conditie van je huid. In onze salon wordt uitsluitend gewerkt met producten van topkwaliteit en werken we alleen maar met gecertificeerde apparatuur . Alle producten zijn op natuurlijke basis, zodat de huid zelf gestimuleerd wordt om te gaan werken en er zichtbaar huidverbetering plaatsvindt. Wij helpen je graag bij het verminderen van huidproblemen en het verbeteren van je huidgezondheid.

Schoonheidsinstituut Happy Skin

  • Happy Skin
  • Happy Skin
  • Happy Skin janssen cosmetics
  • microneedling happy skin

Onze klanten vertellen

Ik kwam met onwijs veel nek- en schouderpijn terecht bij Charlotte. Ze heeft ervoor gezorgd dat met een ontspanningsmassage met extra nadruk op nek en schouders, mijn klachten de volgende dag al verminderd waren. Heel fijn! Fijne mensen die luisteren. Ik kom zeker terug.

Professioneel en toch gemoedelijk vriendelijk informatief meedenkend uitnodigend niks verplichtend the place to be!

Zoals sommige mensen een angst hebben voor de tandarts heb ik een angst voor schoonheidsspecialisten. Bij Happy Skin is deze angst weg en verlaat ik altijd tevreden de praktijk. Inmiddels ben ik verhuisd naar een andere stad maar ik blijf een trouwe klant.

Prettig ontvangst in de salon zelf. Behandelkamer is ruim en prettig ingericht. Zeer ontspannen ruimte. Behandelaar was erg vakkundig en prettig in de omgang. Zeker een aanrader om een van de behandelingen of massages te boeken. Prijs-kwaliteit is goed.

Weer een gezellige, fijne ervaring. Ik was blij dat ik weer mocht gaan. Mijn gezicht voelde weer lekker gevoed en mijn wenkbrauwen waren weer mooi bijgewerkt. Ook de massage van nek/schouders was lekker ontspannend.

Online boeken:

Je kunt online een afspraak maken door op de knop hieronder te klikken.