Permanente make-up

Permanente make-up

Permanente make-up als een dagelijkse basisverzorging waarmee je op elk moment van de dag comfortabel, stralend en verzorgd voelt. Nooit meer een potloodlijntje bijtekenen na een regenbui, na het sporten, het zwemmen of als je ‘s ochtends opstaat.

Behandeling

Voordat begonnen kan worden met de behandeling van de permanente Make up zal er eerst een consult plaatsvinden. Alle belangrijke zaken met betrekking tot het zetten van PMU zullen aanbod komen. Tijdens dit consult kun je aangeven wat je wensen zijn. Onder andere de mogelijkheden, de behandelmethode, het aantal behandelingen dat nodig zal zijn en de kosten hiervan, zullen besproken worden. Wij hanteren een unieke kleurkeuzesysteem, er wordt geadviseerd welke kleur voor je geschikt is. Laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

permanente make up happy skin
3D Hairstroke Techniek:
3D Hairstroke Techniek
3D Hairstroke Techniek
3D Hairstroke Techniek
3D Hairstroke Techniek
eye liner pmu
Eyeliner
permanente make up happy skin
permanente make up happy skin
3D Hairstroke Techniek
permanente make up happy skin
Powder brow techniek
Powder brow techniek
Powder brow techniek
Powder brow techniek
permanente make up happy skin
3D Hairstroke Techniek
microblading happy skin
navigate_before
navigate_next

Prijzen

3D Hairstroke Techniek/Microblading€ 295,-
Powder brow techniek€ 295,
Eyeliner onder of boven€ 150,-
Eyeliner onder en boven€ 250,-
Lipliner€ 250,-

Nabehandeling

3D Hairstroke Techniek/Microblading€ 147,-
Powder brow techniek€ 147,-
Eyeliner onder of boven€ 75,-
Eyeliner onder en boven€ 125,-
Lipliner€ 125,-

* De bovenstaande prijzen van de touch up behandelingen gelden wanneer de permanente make-up nog zichtbaar is. Mocht deze te ver vervaagd zijn, geldt de nieuwprijs weer. Mocht je niet zeker zijn, kun je altijd vrijblijvend langskomen om dit te laten nakijken.

Online afspraak maken

Je kunt online een afspraak maken door op de button hieronder te klikken.

Boek online
3D Hairstroke Techniek

Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk om wenkbrauwen, haartje voor haartje, een driedimensionale uitstraling te geven. Bij de 3D hairstroke brengen we pigment met een heel fijn, steriel naaldje in de huid. Niet alleen het gebruik van het naaldje is belangrijk maar vooral het gebruik van de kleuren. Hierdoor wordt de dieptewerking bepaald! Hiervoor kiezen we de kleur die bij jou past. Met de naaldtechniek maken we eerst een schaduwlijn, daarna maken we met een nog kleiner naaldje, haartje voor haartje, de wenkbrauw in de perfecte staat.

Microblading

Microblading is een revolutionaire techniek waarbij semi-permanente make-up handmatig wordt aangebracht op de wenkbrauwen. Bij Microblading is er geen apparaat nodig, de hairstrokes worden met een mesje gepigmenteerd. Haartje voor haartje wordt de wenkbrauw wat voller, langer of breder gemaakt. Deze behandeling is nagenoeg pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat.

Powder brow techniek

Powder brow techniek wordt ook wel schaduwtechniek genoemd. Geen strakke lijnen, maar meer alsof je wenkbrauw aangezet is met een poeder. Door het gebruik van verschillende kleursterktes kan er gekozen worden voor een natuurlijk en zacht effect maar ook voor een wat meer aanwezige wenkbrauw.

Eyeliner

Een subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes. Deze methode geeft een zeer natuurlijk effect en laat de wimperaanzet voller lijken. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd en dat geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht.

Lipliner

Met Permanente make-up kunnen de lippen op een natuurlijke wijze geaccentueerd of gecorrigeerd worden om ze meer symmetrisch te maken. Je kunt de kleur van je favoriete lipstick kiezen voor de lipliner die de contour van je lippen vormt of een zachte tint die een subtiel effect zal geven rondom de lippen. Dit zodat je geen lipstick meer hoeft te gebruiken of juist alleen met een lipgloss er prachtig uitziet. Voor vrouwen die graag een natuurlijke lipline willen, is dit de perfecte oplossing.

Waarom permanente make-up?

  • √ Nooit meer uitgelopen make-up
  • √ Geen last van make-up allergieën
  • √ Geen zichtbaar haarverlies meer
  • √ Geen donkere make-up restjes in uw ooghoeken
  • √ Geen vaste hand meer nodig om een lijntje te zetten
  • √ Altijd symmetrische mooie wenkbrauwen
  • √ Bespaar veel tijd in de ochtend en avond
  • √ Bespaar veel geld op dure cosmetica producten
  • √ 100% tevredenheidsgarantie: niet tevreden? geld terug!