Permanente make-up

Permanente make-up

Ervaar permanente make-up als een dagelijkse basisverzorging waarmee je op elk moment van de dag comfortabel, stralend en verzorgt voelt. Nooit meer een potloodlijntje bijtekenen na een regenbui, na het sporten, het zwemmen of als u ‘s ochtends opstaat.

Behandeling

Voordat begonnen kan worden met de behandeling van de permanente Make up zal er eerst een consult plaatsvinden. Alle belangrijke zaken met betrekking tot het zetten van PMU zullen aan bod komen. Tijdens dit consult kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Onder andere de mogelijkheden, de behandelmethode, het aantal behandelingen dat nodig zal zijn, en de kosten hiervan, zullen besproken worden. Happy skin hanteert een uniek kleurkeuzesysteem. In plaats van de kleur centraal te stellen waarbij aangegeven wordt voor welke klant de betreffende kleur geschikt is. Bij Happy skin staat de klant centraal en daarbij wordt geadviseerd welke kleuren voor deze klant geschikt zijn. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Betrouwbare apparatuur

De specialiste werkt met de Nouveau Contour Intelligent, een pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. De Intelligent is computer gestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt en uw specialiste optimale resultaten kan garanderen. De computer aansturing kan de naaldfrequentie tot op 0,01 seconde nauwkeurig aangeven. Conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieucode wordt bij elke klant nieuwe steriele naalden gebruikt, welke na de behandeling vernietigd worden.

Hairstroke Techniek: Hairstroke Techniek wordt ook wel haartjes techniek genoemd. Zeer natuurlijke ogende wenkbrauw! Er worden met een flinterdun naaldje haartjes getekend in de huid tussen de bestaande wenkbrauwhaartjes. Hairstroke Eyebrows pigmentatie bestaat uit 2 behandelingen van 60 min. Tussen de 1e en 2e behandeling zit ongeveer 4 weken.

Powder brow techniek: Powder brow techniek wordt ook wel schaduwtechniek genoemd. Geen strakke lijnen, maar meer alsof je wenkbrauw aangezet is met een poeder. Door het gebruik van verschillende kleursterktes kan er gekozen worden voor een natuurlijk en zacht effect maar ook voor een wat meer aanwezige wenkbrauw.

Eyeliner: Een subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes. Deze methode geeft een zeer natuurlijk effect en laat de wimperaanzet voller lijken. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd en dat geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht.

Lipliner: Met Permanente make-up kunnen de lippen op een natuurlijke wijze geaccentueerd of gecorrigeerd worden om ze meer symmetrisch te maken. Je kunt de kleur van je favoriete lipstick kiezen voor de lipliner die de contour van je lippen vormt of een zachte tint die een subtiel effect zal geven rondom de lippen, zodat je geen lipstick meer hoeft te gebruiken of juist alleen met een lipgloss er prachtig uitziet. Voor vrouwen die graag een natuurlijke lipline willen hebben, is dit de perfecte oplossing.

Prijslijst

Omschrijving  Prijs
Hairstroke Techniek € 295,-
Powder brow techniek € 295,-
Eyeliner onder of boven € 150,-
Eyeliner onder en boven € 250,-
Lipliner € 250,-

Waarom permanente make-up?

√ Nooit meer uitgelopen make-up
√ Geen last van make-up allergieën
√ Geen zichtbaar haarverlies meer
√ Geen donkere make-up restjes in uw ooghoeken
√ Geen vaste hand meer nodig om een lijntje te zetten
√ Altijd symmetrische mooie wenkbrauwen
Bespaar veel tijd in ochtend en avond
Bespaar veel geld op dure cosmetica producten
100% tevredenheidsgarantie: niet tevreden? geld terug!