fbpx

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken kunnen door middel van een laserbehandeling of een medische peeling behandeld worden. 

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken of een zwangerschapsmasker (melasma) kan een heel oneffen beeld geven. Een overmaat aan pigment in de huid veroorzaakt pigmentvlekken, wat kan worden veroorzaakt door medicatie, hormonale schommelingen, of blootstelling aan de zon. Normaal gesproken biedt het pigment in de huid bescherming tegen schadelijke straling en externe invloeden.

Oorzaken en Effectieve Oplossingen

Wanneer er een opeenhoping van pigment optreedt, resulterend in ongewenste donkere vlekken, kan dit als hinderlijk worden ervaren. Onze kundige huidspecialisten bieden effectieve behandelingen, zoals lasertherapie, peelings, en specifieke crèmes, om pigmentvlekken succesvol te behandelen. Wij kunnen je informeren en je huid beoordelen om de meest geschikte behandeling te bepalen.

Zoals eerder vermeld, kunnen donkere pigmentvlekken verschijnen in het gezicht of op de armen, maar dit beperkt zich soms niet tot deze gebieden en kan over het hele lichaam voorkomen. Deze vlekken worden vaak aangeduid als ouderdomsvlekken of bruine vlekken, hoewel het in bijna alle gevallen om pigmentvlekken gaat.

Om pigmentvlekken optimaal te behandelen, wordt er eerst een vrijblijvend intakegesprek gepland waarbij de huidspecialist het type pigmentatie beoordeelt.

In samenspraak met jou wordt een individueel behandelplan opgesteld en wordt aangegeven welke behandeling het meest geschikt is. Er kan gekozen worden tussen twee behandelingen: een medische peeling en/of een laserbehandeling. Bovendien zijn combinatiebehandelingen ook een mogelijkheid.

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken verwijderen
met een medische peeling

Pigmentvlekken kunnen worden behandeld met behulp van een laserbehandeling of een medische peeling. Een medische peeling is effectief voor oppervlakkige pigmentatie. We beschikken over diverse soorten medische peelings die geschikt zijn voor alle huidtypes, inclusief getinte/donkere huidtypes. Tijdens het intakegesprek zal de huidspecialist een gepersonaliseerd behandelplan opstellen.

> Meer informatie over een medische peeling

Pigmentvlekken verwijderen
met laser behandelingen

Indien het pigment dieper in de huid ligt, adviseren wij behandeling met lasertherapie. Met lasertherapie kunnen pigmentvlekken, zonschade, melasma en ouderdomsvlekken effectief behandeld worden. Ook bij een laserbehandeling tegen pigmentatie zal de huidspecialist een individueel behandelplan opstellen.

Pigmentvlekken verwijderen

Prijzen pigmentvlekken laseren:

 • Enkel plekje
  € 50,00
 • Klein gebied
  € 75,00
  Minder dan 10 plekjes
 • Voorhoofd
  € 100,00
  Tarieven per behandeling
 • Neus
  € 75,00
  Tarieven per behandeling
 • Wangen klein gebied
  € 100,00
  Tarieven per behandeling
 • Wangen geheel
  € 125,00
  Tarieven per behandeling
 • Neus + wangen klein
  € 125,00
  Tarieven per behandeling
 • Neus + wangen geheel
  € 150,00
  Tarieven per behandeling
 • Decolleté
  € 175,00
  Tarieven per behandeling
 • Handen
  € 125,00
  Tarieven per behandeling

Gratis & Vrijblijvend consult

Zeg gedag tegen huidproblemen en verwelkom de beste versie van jezelf!

Als nieuwe klant verwelkomen wij je graag met een kosteloos en vrijblijvend consult ter waarde van € 45,-. Tijdens deze afspraak neemt onze ervaren huidspecialist ruim de tijd om een grondige analyse van je huid te maken. Op basis van deze analyse zal de huidspecialist een persoonlijk behandeladvies opstellen, volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen. Dit consult biedt jou een waardevol inzicht in welke behandeling het meest geschikt is om het beste resultaat voor jouw huid te bereiken.