fbpx

DAS Plasmalift behandeling

Das Plasma behandeling is een liftende procedure zonder plastische chirurgie! Het verwijdert o.a. rimpels en verstrakt de huid.

DAS Plasmalift behandeling

DAS Plasmalift behandeling is een huid verbeterde liftende procedure zonder plastische chirurgie! Het verwijdert o.a. rimpels, plooien, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen, hals, kaaklijn en rondom de mond en geeft direct blijvend resultaat. Happy Skin werkt met de Dermo Ablation Surgey (D.A.S.). Deze unieke methode is volledig veilig, geschikt voor ieder huidtype en er komen geen mesjes, hechtingen of naalden aan te pas.

De DAS PLasma behandeling biedt drie mogelijkheden Verjongen Verminderen Elimineren.

Hoe werkt een DAS Plasmalift behandeling?

Bij een plasmalift behandeling wordt de huid behandeld met een geladen gasstraal. De plasmastraal raakt de huid puntsgewijs zonder direct contact te maken met de huid. Door verdamping van kleine stukjes van de opperhuid zal er lokaal krimpen van de huidvezels optreden, waardoor de huid strakker wordt en als het ware gelift wordt. Tegelijkertijd stimuleert de plasmastraal de productie van collageen en elastine, wat resulteert in een boost van stevigheid en volume in de huid.

Resultaten DAS Plasmalift behandeling

De DAS Plasma behandeling levert vaak direct zichtbaar resultaat op bij veel indicaties. Soms zijn er meerdere sessies nodig om het gewenste effect te bereiken, bijvoorbeeld bij ooglid lifting en rimpelvermindering. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de mate van overtollige huid en de indicatie voor behandeling. Naast het onmiddellijke liftende, verstrakkende en huidverbeterende effect stimuleert de plasma methode ook biostimulatie in de diepere huidlagen, wat leidt tot de aanmaak van nieuw collageen en elastinevezels en de huid meer stevigheid en volume geeft. Het uiteindelijke resultaat is na 3 maanden zichtbaar.

Als er een vervolgbehandeling nodig is voor optimaal resultaat, wordt deze na ongeveer 4 tot 6 weken tegen een verlaagd tarief ingepland, omdat we samen streven naar zichtbaar en duurzaam resultaat; een gezonde huid en een frisse uitstraling.

Voordelen DAS behandeling:

Snelle behandeling

Goedkoper dan een operatieve lift

Geen algehele of lokale verdoving

Geen mesjes of hechtingen

Minimale zwelling

Direct zichtbaar resultaat

Geen kans op over-lifting

Natuurlijk resultaat

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Waar moet je rekening mee houden na een DAS Plasmalift behandeling?

Direct na de behandeling kan de behandelde huid opzwellen, maar meestal neemt dit binnen 3 tot 4 dagen af. Er kan ook “crusting” optreden, waarbij de huid bedekt is met minuscule korstjes. Het is belangrijk om deze korstjes met rust te laten en niet te krabben, om littekenvorming te voorkomen. De korstjes verdwijnen normaal gesproken binnen 4-8 dagen. Na het verdwijnen van de korstjes kan de huid roze van kleur zijn en het kan 2 tot 3 maanden duren voordat de huid volledig is hersteld. Om deze reden is het belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de zon met SPF30 of hoger gedurende ten minste 6 weken na de behandeling, om te voorkomen dat de jonge huid verbrandt en beschadigt. Zo kan hyperpigmentatie na de behandeling worden voorkomen. Het aanbrengen van  minimaal SPF30 is dan ook een belangrijk onderdeel van de nazorg.

Veel gestelde vragen DAS Plasmalift behandeling:

De  DAS Plasma behandeling is geschikt voor alle rimpels op het gezicht en overtollige huid boven en onder de oogleden. Tevens is de DAS Plasma behandeling geschikt voor verslapping van de hals, buik en decolleté.

Veelvoorkomende probleemgebieden zijn: bovenlip, mondhoeken, wangen, oogleden en kraaienpootjes.

Door de warmte die de plasma pen af geeft zal de huid er na de behandeling rood en wat gezwollen uitzien. De branderigheid kan enkele uren aanhouden en wordt vanzelf minder. Even vervelend, dat wel maar de verstrakking van de huid is al meteen zichtbaar. Gelukkig ontstaan er geen blauwe plekken zoals na een ooglid correctie door middel van snijden. Wanneer de kleine korstjes verdwenen zijn mag er over de licht rode kleur gewoon make-up gedragen worden. De rode verkleuring kan enkele weken aanhouden.

Bezoek de eerste 7 dagen na de behandeling geen sauna of zwembad. De eerste 24 uur na de behandeling moeten de korstjes zelfs helemaal droog blijven. Zolang de korstjes nog op de huid zitten, is het belangrijk om daar geen make-up aan te brengen.

Dit is afhankelijk van de rimpeldiepte/overtollige huid en de behandelindicatie.

Gelukkig, voor deze behandeling hoeven we geen chirurgische ingrepen te doen en ook niets te injecteren. Maar het betekent niet dat de plasmalift behandeling geheel gevoelloos is. Daarom behandelen we de huid voor de plasmalift behandeling met een verdovende crème. Zo maken we het nóg iets meer comfortabel. Natuurlijk ervaart iedereen pijn op een eigen manier en verschilt de gevoeligheid per persoon. Maar over het algemeen krijgen wij vaak terug dat de behandeling ‘prima te doorstaan’ is.

Direct na de Das Plasma behandeling valt het mee, de volgende dag na het slapen gaan zal er oedeem (zwelling ) zijn. Je ziet kleine korstjes die gemiddeld 3 tot 5 dagen aanhouden, dit is individueel afhankelijk van het genezingsproces.

Ja er wordt aangeraden op de dag na het behandelen, zoveel mogelijk te koelen. Bij thuiskomst 5 minuten om het half uur, tot slapen gaan.

( dit kan een koelpack zijn of bijvoorbeeld een zak erwten)

Afhankelijk van het genezingsproces van de huid na minimaal 6 weken.

Na de DAS Plasma behandeling mag de huid niet door de zon, zonnebank of zelfbruiner gebruind worden.  Zodra de korstjes zijn afgevallen gebruik je een beschermende crème met  een minimale SPF factor van 30 gedurende tenminste 2 maanden. In de zomermaanden dien je  directe blootstelling van zonlicht op het behandelde gebied te vermijden. Het is belangrijk om dit advies op te volgen om de kans op complicaties zo klein mogelijk te houden.

Prijzen:

 • Boven ooglidcorrectie
  € 375,00
 • Onder ooglidcorrectie
  € 375,00
 • Frons
  € 200,00
 • Kraaienpootjes
  v.a. € 200,00
  Afhankelijk van hoeveelheid lijntjes.
 • Bovenlip
  € 275,00
 • Mondhoeken/neuslippen plooi
  € 350,00
 • Voorhoofdrimpels
  v.a. € 350,00
  Afhankelijk van grootte van het gebied.
 • Mini lift van hals, kaaklijn of wangen
  v.a. € 250,00
  Afhankelijk van grootte van het gebied.

Deze prijzen zijn een richtlijn, de definitieve prijs wordt tijdens de intake bepaald. Indien er een nabehandeling nodig blijkt, geldt hiervoor een gereduceerd tarief, die ook bij de intake van tevoren wordt vastgesteld.

Online een afspraak maken:

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.