Plasmalift

Plasmalift

Plasmalift is een liftende procedure zonder plastische chirurgie! Het verwijdert o.a. rimpels, plooien, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen, hals, kaaklijn en rondom de mond, en geeft direct blijvend resultaat. Happy Skin werkt met de Dermo Ablation Surgey (D.A.S.). Deze unieke methode is volledig veilig, geschikt voor ieder huidtype en er komen geen mesjes, hechtingen of naalden aan te pas.

Hoe werkt de D.A.S ?

Tijdens een D.A.S- behandeling wordt de huid behandeld met een straaltje geladen gas. Zonder direct contact te maken met de huid, ontstaat er een kleine straal geladen gas deeltjes, plasma, die de huid puntsgewijs raakt. Door verdamping van kleine stukjes van de opperhuid zal een lokaal krimpeffect optreden, samentrekking van huidvezels, waardoor een strakkere huid ontstaat; de huid wordt als het ware gelift. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels gestimuleerd. Dit effect in combinatie met de herstructurering van het bindweefsel, geeft een extra boost in stevigheid en volume en de behandelde gebieden.

Prijzen

Boven oog lid correctie€ 375,-
Onder oog lid correctie€ 375,-
Frons€ 200,-
Kraaien pootjes€ 299,-
Bovenlip€ 275,-
Mondhoeken/neuslippen plooi€ 350,-
Overtollige huid bij de oren€ 350
Mini lift van Hals,kaaklijn of WangenVanaf € 275,-
Pigmentvlekken/huidoneffenhedenVanaf € 50,-
SteelwratjesVanaf € 50,-

Aantal behandelingen

Afhankelijk van het huidoverschot en de diepte van de rimpels zijn er één of meerdere behandelingen nodig. Na 4 weken mag de behandeling herhaald worden. Indien je kiest voor meer dan 1 zone dan ontvang je 20% korting. Deze prijzen zijn een richtlijn, de definitieve prijs wordt tijdens de intake bepaald. Indien er een nabehandeling nodig blijkt, geldt hiervoor een gereduceerd tarief, die ook bij de intake van te voren wordt vastgesteld.

Online afspraak maken

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.
Informatie opvragen

Waarom plasmalift

Mogelijkheden

 • √ Bovenooglid correctie
 • √ Onderooglid correctie
 • √ Kraaienpootjes
 • √ Fronsrimpel
 • √ Mondrimpels (rookrimpels)
 • √ Verslapping van de hals/ kaaklijn
 • √ Littekens/striae
 • √ Huidoneffenheden

Voordelen

 • √ Snelle behandeling
 • √ Goedkoper dan een operatieve lift
 • √ Geen algehele of lokale verdoving nodig
 • √ Geen littekens en bloeduitstortingen
 • √ Minimale zwelling
 • √ Direct zichtbaar resultaat
 • √ Geen kans op over-lifting
 • √ De natuurlijke uitstraling wordt behouden
plasmalift boven oogleden happy skin
Voor en na foto van een ooglidcorrectie boven het oog met de Das-plasma

Resultaten D.A.S. Plasma

Een DAS-plasma behandeling geeft bij veel indicaties een direct zichtbaar effect. Voor sommige indicaties als ooglid lifting en rimpelvervaging zijn er mogelijk meerdere sessies nodig om het optimale resultaat te behalen. Hoeveel behandelingen er nodig zijn hangt af van de mate van overtollige huid en de behandelindicatie. Naast het direct liftende, verstrakkende en huidverbeterende effect zorgt de plasmamethode tegelijkertijd voor biostimulatie in de diepere huidlagen. Dit stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels en geeft de huid opnieuw stevigheid en volume. Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt.

plasmalift wangen
Voor en na foto van een correctie van de wang met de Das-plasma

Na de behandeling

De behandelde huid kan direct na de behandeling zwelling vertonen, meestal neemt dit binnen 3 à 4 dagen af. Ook ontstaat er na de behandeling de zogenaamde “crusting” van de huid, wat betekent dat er een veelvoud van minuscule korstjes ontstaan. Deze korstjes zullen uiterlijk na 7-10 dagen volledig zijn verdwenen. Tot die tijd kunnen ze gemakkelijk met foundation worden bedekt, waardoor het je niet hoeft te belemmeren in je dagelijkse bezigheden. Je dient minimaal 8 weken uit direct zonlicht te blijven en geen gebruik te maken van zonnebank, chloorwater of sauna. Tot gedurende 2 maanden ná de behandeling dien je een SPF 50 te gebruiken.

Bekijk hier de nazorginstructies van de PLASMA behandeling