Plasmalift

Plasmalift

Plasmalift / Fibroblasting is een liftende procedure zonder plastische chirurgie! Het verwijdert o.a. rimpels, plooien, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen, hals, kaaklijn en rondom de mond, en geeft direct blijvend resultaat al na één behandeling!


Next generation plasma

De Plasmalift behandeling wordt uitgevoerd met de Dermo Ablation Surgey (D.A.S.), dit is de nieuwste en volledig veiligste methode voor esthetische behandelingen van diverse huid-verouderingsproblemen, en de stimulering van de collageen aanmaak. Het is een mooi en betaalbaar alternatief voor chirurgische ingrepen zonder prikken, snijden en downtime.

Door middel van een applicator wordt stikstof en zuurstof samengebracht tot een ‘plasma-spot’. Hierdoor wordt de lucht tussen de huidplooien direct ge-ioniseerd. Hierbij ontstaat een plasmawolk, welke ervoor zorgt dat de overtollige huid op een gecontroleerde en pijnvrije manier permanent verwijdert wordt en dat de bijwerkingen tot een minimum worden beperkt. Je voorkomt dus littekens en hebt een kortere hersteltijd. Een Fibroblast behandeling is nagenoeg pijnvrij en brengt vrijwel geen risico’s met zich mee. Het resultaat is verbluffend en direct zichtbaar.


Waarom kiezen voor D.A.S.?

Voor de beste resultaten is D.A.S. het meest complete en uitgebreide apparaat. D.A.S. is verder doorontwikkeld dan andere merken; een langere werkingsduur, stabielere energieafgifte, hogere snelheid en optimale retractie. Ontwikkelt in samenwerking met grote namen binnen de plastische en esthetische geneeskunde. Wereldwijd duizenden patiënten behandeld zonder serieuze complicaties. D.A.S. beschikt over 5 verschillende power-vermogens en 5 verschillende frequentieniveaus. Deze kunnen afzonderlijk van elkaar worden ingesteld, ieder behandelplan is naar individuele behoefte nauwkeurig af te stemmen.

Hersteltijd

De behandelde huid kan direct na de behandeling zwelling vertonen, meestal is dit binnen 3 a 4 dagen afgenomen. Ook ontstaat er na de behandeling de zogenaamde “crusting” van de huid, wat betekent dat er een veelvoud van minuscule korstjes ontstaan. Deze korstjes zullen uiterlijk na 7-10 dagen volledig zijn verdwenen. Tot die tijd kunnen ze gemakkelijk met foundation worden bedekt, waardoor het je niet hoeft te belemmeren in je dagelijkse bezigheden. Overigens is het wel belangrijk dat de huid in de dagen na de behandeling tot 8 weken wordt beschermd met een zonnefactor tegen schadelijke straling van de zon.


WAAROM PLASMALIFT

MOGELIJKHEDEN

> Bovenooglid correctie
> Onderooglid correctie
> Kraaienpootjes
> Fronsrimpel
> Mondrimpels (rookrimpels)
> Verslapping van de hals/ kaaklijn
> Acne littekens
> Pigmenvlekken

VOORDELEN

√ Snelle behandeling
√ Goedkoper dan een operatieve lift
√ Geen algehele of lokale verdoving nodig
√ Geen littekens en bloeduitstortingen
√ Minimale zwelling
√ Direct zichtbaar resultaat
√ Geen kans op overlifting
√ De natuurlijke uitstraling wordt behouden


Na de behandeling

Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar en de minimaal aanwezige thermische bijwerkingen (kleine puntjes op de huid) zullen na enkele dagen verdwijnen en absoluut geen belemmering vormen voor uw dagelijks functioneren. Er kan een minimale zwelling optreden, 2-3 dagen ná de behandeling. Indien nodig mag het behandelde gebied gekoeld worden. U krijgt nazorg instructies, een SPF 50 én benodigde camouflerende after care mee naar huis. Op de nazorg instructies staat precies wat u wel en wat u niet mag doen. Zo dient u minimaal 7 dagen de camouflerende after care te gebruiken, de ogen goed droog te houden en mag u het behandelde gebied absoluut niet aanraken. Ook dient u minimaal 6 weken uit direct zonlicht te blijven en geen gebruik te maken van zonnebank, chloorwater of sauna. Tot gedurende 2 maanden ná de behandeling dient u een SPF 50 te gebruiken.

Tarieven

Deze tarieven zijn een richtlijn en definitief tijdens de intake te bepalen. Indien er een nabehandeling nodig blijkt gelden hiervoor gereduceerde tarieven, die ook bij de intake van te voren worden vastgesteld.

1 zone 2 zones 3 zones
€275,- €475,- €599,-
Full face Hals Decolleté Wangen
€699,- €299,- €275,- €399,-