Plasmalift

Plasmalift

Plasmalift is een liftende procedure zonder plastische chirurgie! Het verwijdert o.a. rimpels, plooien, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen, hals, kaaklijn en rondom de mond, en geeft direct blijvend resultaat. Happy Skin werkt met de Dermo Ablation Surgey (D.A.S.). Deze unieke methode is volledig veilig, geschikt voor ieder huidtype en er komen geen mesjes, hechtingen of naalden aan te pas. Voor de beste resultaten is D.A.S. het meest complete en uitgebreide apparaat. D.A.S. is verder doorontwikkeld dan andere merken; een langere werkingsduur, stabielere energieafgifte, hogere snelheid en optimale retractie. Ontwikkelt in samenwerking met grote namen binnen de plastische en esthetische geneeskunde. Wereldwijd duizenden patiënten behandeld zonder serieuze complicaties. D.A.S. beschikt over 5 verschillende power-vermogens en 5 verschillende frequentieniveaus. Deze kunnen afzonderlijk van elkaar worden ingesteld, ieder behandelplan is naar individuele behoefte nauwkeurig af te stemmen.

Hoe werkt de D.A.S ?

Tijdens een D.A.S- behandeling wordt de huid behandeld met een straaltje geladen gas. Zonder direct contact te maken met de huid, ontstaat er een kleine straal geladen gasdeeltjes, plasma, die de huid puntsgewijs raakt. Door verdamping van kleine stukjes van de opperhuid zal een lokaal krimpeffect optreden, samentrekking van huidvezels, waardoor een strakkere huid ontstaat; de huid wordt als het ware gelift. De plasma-straal heeft een stimulerend effect op de collageen- en elastine productie, dit geeft een boost in stevigheid in volume in de huid. Een Fibroblast behandeling is nagenoeg pijnvrij en brengt vrijwel geen risico’s met zich mee. Dit effect laat zich niet onmiddellijk, maar pas enkele weken na de behandeling zien.

Prijzen

Boven oog lid correctie€ 375,-
Onder oog lid correctie€ 375,-
Frons€ 200,-
Kraaien pootjes€ 299,-
Bovenlip€ 275,-
Mondhoeken/neuslippen plooi€ 350,-
Overtollige huid bij de oren€ 350
Mini lift van Hals,kaaklijn of WangenVanaf € 275,-
Pigmentvlekken/huidoneffenhedenVanaf € 50,-
SteelwratjesVanaf € 50,-

Aantal behandelingen

Afhankelijk van het huidoverschot en de diepte van de rimpels zijn er nagenoeg twee behandelingen nodig. Na 4 weken mag de behandeling herhaald worden. Indien je kiest voor meer dan 1 zone dan ontvang je 20% korting. Deze prijzen zijn een richtlijn en definitief tijdens de intake te bepalen. Indien er een nabehandeling nodig blijkt gelden hiervoor gereduceerde tarieven, die ook bij de intake van te voren worden vastgesteld.

Zijn D.A.S behandelingen pijnlijk?

De behandeling kan als gevoelig worden ervaren. Bij het behandelen zal er een verdovende crème aangebracht worden ongeveer 20 minuten voordat de behandeling begint.

Online afspraak maken

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Informatie opvragen

Waarom plasmalift

Mogelijkheden

 • √ Bovenooglid correctie
 • √ Onderooglid correctie
 • √ Kraaienpootjes
 • √ Fronsrimpel
 • √ Mondrimpels (rookrimpels)
 • √ Verslapping van de hals/ kaaklijn
 • √ Littekens/striae
 • √ Huidoneffenheden

Voordelen

 • √ Snelle behandeling
 • √ Goedkoper dan een operatieve lift
 • √ Geen algehele of lokale verdoving nodig
 • √ Geen littekens en bloeduitstortingen
 • √ Minimale zwelling
 • √ Direct zichtbaar resultaat
 • √ Geen kans op over-lifting
 • √ De natuurlijke uitstraling wordt behouden
plasmalift boven oogleden happy skin
plasmalift wangen
plasmalift ogen
navigate_before
navigate_next

Resultaten D.A.S. Plasma

Een DAS-plasma behandeling geeft bij veel indicaties een direct zichtbaar effect. Voor sommige indicaties als ooglidlifting en rimpelvervaging zijn er mogelijk meerdere sessies nodig om het optimale resultaat te behalen. Hoeveel behandelingen er nodig zijn hangt af van de mate van overtollige huid en de behandelindicatie. Naast het direct liftende, verstrakkende en huidverbeterende effect zorgt de plasmamethode tegelijkertijd voor biostimulatie in de diepere huidlagen. Dit stimuleert de aanmaak van nieuw collageen- en elastine vezels en geeft de huid opnieuw stevigheid en volume. Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt.

Na de behandeling

De behandelde huid kan direct na de behandeling zwelling vertonen, meestal is dit binnen 3 a 4 dagen afgenomen. Ook ontstaat er na de behandeling de zogenaamde “crusting” van de huid, wat betekent dat er een veelvoud van minuscule korstjes ontstaan. Deze korstjes zullen uiterlijk na 7-10 dagen volledig zijn verdwenen. Tot die tijd kunnen ze gemakkelijk met foundation worden bedekt, waardoor het je niet hoeft te belemmeren in je dagelijkse bezigheden. Je dient minimaal 8 weken uit direct zonlicht te blijven en geen gebruik te maken van zonnebank, chloorwater of sauna. Tot gedurende 2 maanden ná de behandeling dient u een SPF 50 te gebruiken.

Bekijk hier de nazorginstructies van de PLASMA behandeling