Tanden bleken

Tanden bleken dat doe je bij Happy Skin. Wens je ook graag een mooie stralende glimlach?

Tanden bleken

Tanden bleken met non-peroxide dat doe je bij Happy Skin.  Zijn jouw tanden door de jaren heen verkleurd en durf je niet meer breeduit te lachen?
Laat je tanden dan professioneel bleken bij Happy Skin. Wij staan voor je klaar om je een prachtige lach te geven. Want je witte tanden zijn het visitekaartje van je gezicht.

Waarom laten mensen hun tanden bleken?

De kleur van tanden is erfelijk, de een is gezegend met wittere tanden en de ander heeft juist gelere tanden. Veel mensen zien stralend witte tanden als een schoonheidsideaal. Ze vinden het er mooi en verzorgd uitzien. Voor mensen met gelere tanden is dit de meest voorkomende reden om hun tanden te laten bleken. Daarnaast kunnen tanden door de jaren heen verkleuren door bijvoorbeeld tandaanslag en kleurstoffen in voeding.

Had je vroeger veel wittere tanden dan nu? Dan kan het zo zijn dat je ervoor kiest om je tanden te laten bleken om weer net zulke mooie tanden te hebben als toen. Bovendien kunnen zuren in voedsel het tandglazuur door de jaren heen aantasten. Hierdoor wordt het tandoppervlak steeds dunner en wordt het tandbeen steeds meer zichtbaar. Om het tandbeen weer wat te verdoezelen, kiezen veel mensen ervoor om hun tanden te laten bleken.

Tanden bleken
tanden bleken happy skin 3

Hoe verloopt de behandeling?

Voordat er begonnen kan worden, wordt als eerst de kleur van je tanden bepaald aan de hand van ons tintenpalet. Zodat er achteraf gekeken kan worden hoeveel tinten je tanden witter zijn geworden. Onze non-peroxide tanden bleek behandelingen zijn pijnloos, niet schadelijk voor je gebit en voldoen aan de EU norm. Doordat de behandeling de structuur niet aanpast, zullen je tanden na de behandeling dus ook niet sneller verkleuren dan voor de behandeling. De behandeling kan dus ook meerdere keren per jaar herhaald worden, zonder dat dit schadelijk is.

Na de behandeling:

Mag je de eerste 2 uur niks eten en drinken en adviseren wij de eerste 24 uur niet te roken en geen producten met kleurstoffen te eten en te drinken. Voor het mooiste resultaat moet je deze behandeling binnen 4 weken herhalen.

Veel gestelde vragen:

Ja, maar wel onder de voorwaarden dat de behandeling veilig, hygiënisch en professioneel uitgevoerd wordt. De tandenbleek behandeling bij Happy Skin zijn volledig veilig en pijnloos, beschadigen de tanden niet en geeft een mooi resultaat.

Als je je tanden laat bleken bij Happy Skin blijven je tanden gemiddeld 3 tot 18 maanden witter. Afhankelijk van het eet en drinkgedrag (denk aan koffie, thee, roken, wijn, enz.) kan het zijn dat de tanden sneller weer geel worden. Happy Skin heeft diverse producten om het resultaat bij te houden.

In ongeveer 99% van de behandelingen voel je niets. Soms kan het zijn dat je na een behandeling een koud gevoel aan de tanden hebt. Of dat het eten of drinken van hele warme of koude dingen gevoelig aanvoelt. We adviseren daarom de eerste 24 uur hiermee op te letten.

De behandelingen van Happy Skin zorgen er gemiddeld voor dat je 4 tot 8 tinten wittere tanden krijgt. Happy Skin kan met de uitgebreidste behandeling garanderen dat de genetisch bepaalde kleur behaald kan worden. Voor en na de behandeling controleert de Happy Skin behandelaar het resultaat samen met je.

Ja en nee. Tandenbleeksalons zoals Happy Skin mogen bleken met een bleekproduct waar maximaal 0,1% waterstofperoxide in zit ( non-peroxide genoemd). Tandartsen mogen bleken met 6%. Door de wet en regelgeving op dit gebied weet je zeker dat je altijd kiest voor een veilige behandeling.

Nee. Je kunt gewoon in aanmerking komen voor een tandenbleekbehandeling bij Happy Skin.

Nee, wij adviseren de eerste 2 uur niets te nuttigen na een non-peroxide tanden bleek behandeling. Hierna kun je eten, behalve consumpties die veel kleurstoffen bevatten, zoals koffie en thee, rode wijn, cola, rode kool en tomatenketchup. Daarnaast is het verstandig om ook nog niet te roken. Na 24 uur kun je weer alles eten en drinken, en roken.

Nee, deze elementen zijn gemaakt van een soort kunststof en zullen dus altijd dezelfde kleur behouden. Wel kunnen we de verkleuringen verwijderen die er door de jaren heen op zijn gekomen, zodat de natuurlijke kleur van het element weer tevoorschijn komt.

Prijzen:

 • Tanden bleken
  € 25,00
  20 min.
 • Tanden bleken
  € 50,00
  40 min.
 • Tanden bleken
  € 70,00
  60 min.

Online boeken:

Je kunt online een afspraak maken door op de knop hieronder te klikken.

error: Inhoud is beschermd !!