Tanden bleken

Tanden bleken

Tanden bleken, dat doe je bij Happy Skin. Hét adres voor tanden bleken en een stralend wit gebit. Wens je ook graag een mooie stralende glimlach… Dan is tanden bleken zeker iets voor je! Bij het tanden bleken maakt men gebruik van een non-peroxide tandenbleek gel. De gel wordt aangebracht op de tanden waarna een tandenbleek lamp het bleekproces activeert. Voordat er begonnen kan worden met het bleken van de tanden, wordt als eerst de kleur van uw tanden bepaald aan de hand van ons tintenpalet. Zo kunnen we achteraf bepalen hoeveel tinten uw tanden witter zijn geworden. Goed om te weten is dat uw tanden niet lichter kunnen worden dan hun originele kleur die genetisch bepaald is. Onze non-peroxide behandelingen zijn pijnloos en niet schadelijk voor uw gebit, en voldoen aan de EU norm betreffende tanden bleken.

Peroxide bleekt de tanden van binnenuit, maar met onze non-peroxide behandeling wordt alleen de oppervlakte van je tanden gebleekt. Er worden dus geen poriën geopend en daardoor wordt het tandglazuur niet aangetast. Doordat de behandeling de structuur van uw tanden niet aanpast zullen uw tanden na de behandeling dus ook niet sneller verkleuren dan voor de behandeling. De behandeling kan dus ook meerdere keren per jaar herhaald worden, zonder dat dit schadelijk is voor uw tanden.

Voor het mooiste resultaat moet u deze behandeling binnen 4 weken herhalen. Na de behandeling mag u de eerste 2 uur niks eten en drinken en adviseren wij de eerste 24 uur niet te roken en geen producten met kleurstoffen te eten en te drinken.

Tanden bleken 60 minuten
  • Geen peroxide, dus geen pijnlijke en gevoelige tanden
  • Niet schadelijk voor het tandvlees
  • Klaar binnen een uurtje (3×20 minuten)
  • De prijs is een stuk voordeliger dan peroxide bleken
€ 65,00

Opfris behandeling 30 minuten
  • Geen peroxide, dus geen pijnlijke en gevoelige tanden
  • Niet schadelijk voor het tandvlees
  • De prijs is een stuk voordeliger dan peroxide bleken
€ 35,00

Online afspraak maken

Je kunt online een afspraak maken door op
de button hieronder te klikken.

Boek nu