Tanden bleken

Tanden bleken

Tanden bleken dat doe je bij Happy Skin. Wens je ook graag een mooie stralende glimlach? Dan is tanden bleken zeker iets voor jou. Happy Skin maakt gebruik van een non-peroxide gel. De gel wordt aangebracht op de tanden waarna een lamp het bleekproces activeert.

Waarom laten mensen hun tanden bleken?

De kleur van tanden is erfelijk, de een is gezegend met wittere tanden en de ander heeft juist gelere tanden. Veel mensen zien stralend witte tanden als een schoonheidsideaal. Ze vinden het er mooi en verzorgd uitzien. Voor mensen met gelere tanden is dit de meest voorkomende reden om hun tanden te laten bleken.

Daarnaast kunnen tanden door de jaren heen verkleuren door bijvoorbeeld tandaanslag en kleurstoffen in voeding. Had je vroeger veel wittere tanden dan nu? Dan kan het zo zijn dat je ervoor kiest om je tanden te laten bleken om weer net zulke mooie tanden te hebben als toen. Bovendien kunnen zuren in voedsel het tandglazuur door de jaren heen aantasten. Hierdoor wordt het tandoppervlak steeds dunner en wordt het tandbeen steeds meer zichtbaar. Om het tandbeen weer wat te verdoezelen, kiezen veel mensen ervoor om hun tanden te laten bleken.

Prijzen

Tanden bleken 1 × 20 minuten

Bleekbehandeling met onze non-peroxide bleekgel wordt vaak geboekt door mensen die al eerder hun tanden hebben gebleekt.

€ 25,00

Tanden bleken 2 × 20 minuten

Bleekbehandeling met onze non-peroxide bleekgel wordt vaak geboekt door mensen die de tanden 3-4 tinten witter willen bleken.

€ 50,00

Tanden bleken 3 × 20 minuten

Bleekbehandeling met onze non-peroxide bleekgel wordt vaak geboekt door mensen die de tanden 5-6 tinten witter willen bleken.

€ 70,00

Online afspraak maken

Je kunt online een afspraak maken door op de button hieronder te klikken.

Boek online
tanden bleken happy skin
tanden bleken happy skin
tanden bleken perfect

Hoe verloopt de behandeling?

Voordat er begonnen kan worden, wordt als eerst de kleur van je tanden bepaald aan de hand van ons tintenpalet. Zodat er  achteraf gekeken kan worden hoeveel tinten je tanden witter zijn geworden. Onze non-peroxide behandelingen zijn pijnloos, niet schadelijk voor je gebit en voldoen aan de EU norm. Doordat de behandeling de structuur niet aanpast, zullen je tanden na de behandeling dus ook niet sneller verkleuren dan voor de behandeling. De behandeling kan dus ook meerdere keren per jaar herhaald worden, zonder dat dit schadelijk is. Na de behandeling mag je de eerste 2 uur niks eten en drinken en adviseren wij de eerste 24 uur niet te roken en geen producten met kleurstoffen te eten en te drinken. Voor het mooiste resultaat moet je deze behandeling binnen 4 weken herhalen. Heb je

vragen? Bekijk ook onze veelgestelde vragen pagina! Uiteraard kun je ook altijd direct contact opnemen met ons.