Veelgestelde vragen over tanden bleken

Veelgestelde vragen

Is tanden bleken veilig?

Ja, maar wel onder de voorwaarden dat de behandeling veilig, hygiënisch en professioneel uitgevoerd wordt. De tanden bleek behandeling bij Happy Skin zijn volledig veilig en pijnloos. Beschadigen de tanden niet en geeft een mooi resultaat.

Hou lang blijven mijn tanden wit?

Als je je tanden laat bleken bij Happy Skin blijven je tanden gemiddeld 3 tot 18 maanden witter. Afhankelijk van het eet en drinkgedrag (denk aan koffie, thee, roken, wijn, enz.) kan het zijn dat de tanden sneller weer geel worden. Happy Skin heeft diverse producten om het resultaat bij te houden.

Worden mijn tanden gevoelig?

In ongeveer 99% van de behandelingen voel je niets. Soms het zijn dat je na een behandeling een koud gevoel aan de tanden hebt. Of dat het eten of drinken van hele warme of koude dingen gevoelig aanvoelt. We adviseren daarom de eerste 24 uur hiermee op te letten.

Kan iedereen zijn tanden bleken?

99,5% van de mensen die Happy Skin bezoeken kunnen zonder problemen bleken. Indien bij de controle voorafgaand aan de behandeling toch blijkt dat je tanden niet geschikt zijn voor het bleken zijn er uiteraard geen kosten verbonden aan je behandeling.

Hoe wit worden mijn tanden?

De behandelingen van Happy Skin zorgen er gemiddeld voor dat je 4 tot 8 tinten wittere tanden krijgt. Happy Skin kan met de uitgebreidste behandeling garanderen dat de genetisch bepaalde kleur behaald kan worden. Voor en na de behandeling controleert de Happy Skin behandelaar het resultaat samen met je.

Ik heb gehoord dat peroxide in bleekgel verboden is. Klopt dit?

Ja en nee. Tandenbleeksalons zoals Happy Skin mogen bleken met een bleekproduct waar maximaal 0,1% waterstofperoxide in zit. Tandartsen mogen bleken met 6%. Door de wet en regelgeving op dit gebied weet je zeker dat je altijd kiest voor een veilige behandeling.

Ik ben ouder dan 65 jaar, is dit een probleem?

Nee. U kunt gewoon in aanmerking komen voor een tandenbleekbehandeling bij Ultra White.

Mag ik na een tandenbleek behandeling weer alles eten en/of drinken?

Nee, wij adviseren de eerste 2 uur niets te nuttigen. Hierna kun je eten, behalve consumpties die veel kleurstoffen bevatten, zoals koffie en thee, rode wijn, cola, rode kool en tomatenketchup. Daarnaast is het verstandig om ook nog niet te roken. Na 24 uur kun je weer alles eten en drinken, en roken.

Kleuren onnatuurlijke elementen ook mee, zoals kronen, vullingen en facings?

Nee, deze elementen zijn gemaakt van een soort kunststof en zullen dus altijd dezelfde kleur behouden. Wel kunnen we de verkleuringen verwijderen die er door de jaren heen op zijn gekomen, zodat de natuurlijke kleur van het element weer tevoorschijn komt.

Prijzen

Tanden bleken 1 × 20 minuten

Bleekbehandeling met onze non-peroxide bleekgel wordt vaak geboekt door mensen die al eerder hun tanden hebben gebleekt.

€ 25,00
Tanden bleken 2 × 20 minuten

Bleekbehandeling met onze non-peroxide bleekgel wordt vaak geboekt door mensen die de tanden 3-4 tinten witter willen bleken.

€ 50,00
Tanden bleken 3 × 20 minuten

Bleekbehandeling met onze non-peroxide bleekgel wordt vaak geboekt door mensen die de tanden 5-6 tinten witter willen bleken.

€ 70,00

Online afspraak maken

Je kunt online een afspraak maken door op de button hieronder te klikken.
Boek nu