Voedingsadvies

Voeding is een belangrijk onderdeel van onze leefstijl. Een gezond voedingspatroon en een gezond lichaamsgewicht zorgen voor een betere algemene gezondheid van je lichaam.

Bij een gezond voedingspatroon hoor je niet te veel of te weinig te eten en dit bestaat vooral uit plantaardige en weinig dierlijke producten. Een gezond menu is rijk aan groente, fruit, peulvruchten, noten, vis, volkorenproducten, bevat voldoende magere melkproducten, en is arm aan rood- en bewerkt vlees, alcoholische en suikerhoudende dranken, zout en verzadigde vetzuren.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jouw doelen en welke resultaten je wenst te behalen.
De inhoud van de voedingsbegeleiding tijdens het traject wordt toegelicht.
Na het kennismakingsgesprek wil ik je vragen om een week een voedingsdagboek (inclusief beweging) bij te houden. Door dit zelf uit te schrijven, word je je bewust van wat je eet, drinkt, doet en hoe je leeft. Voor mij is dit belangrijk om een beeld te kunnen vormen van jouw voedingspatroon.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw voedingsdagboek, jouw huidige leefstijl, mogelijke klachten en eventueel medicijngebruik.
De weging en het opnemen van verschillende maten behoren ook tot het intakegesprek.
Tenslotte bespreken we de methode die we de komende tijd gaan oppakken en je ontvangt een uitgewerkt advies met betrekking tot voeding, beweging en leefstijl aan de hand van het gestelde doel. We eindigen het gesprek met het maken van afspraken over de planning van het gekozen traject.

Het intakegesprek is gratis indien je gebruik maakt van het voedingstraject van 8 weken.

voedingsadvies

Het voedingstraject

Het voedingstraject start met een intakegesprek en analyse van je voedingsdagboek. Aan de hand van jouw hulpvraag stellen we een plan van aanpak op.
Je krijgt een advies op maat in de vorm van een weekmenu, volledig passend bij jouw persoonlijke situatie. Wekelijks vindt er een weegmoment plaats.
Het voedingstraject is voor iedereen die wil afvallen, aankomen, allergieën of (huid)klachten heeft en/of een gezonder voedingspatroon wil aanleren.

Vetzurenanalyse

De vetzurenanalyse wordt gedaan middels een vingerprik. Het bloed wordt opgestuurd en onderzocht door een lab. De testuitslag toont of de vetzuren in je lichaam in balans zijn, of je cellen goed doorlaatbaar zijn en welke voedingsstoffen je teveel hebt en/of tekort komt.
Je krijgt een persoonlijk advies hoe deze tekorten aan te vullen en welke voedingsproducten te vermijden.
Deze analyse is voor iedereen die (huid)klachten heeft, zich niet goed voelt of die wil ontdekken hoe het met zijn/haar gezondheid is gesteld.

vetzurenanalys

Voedingssuppletie

Vaak blijken mensen ondanks hun gezonde voedingspatroon toch te weinig voedingsstoffen in hun lichaam te hebben.
Per persoon wordt bekeken of suppletie ter ondersteuning wordt aanbevolen.

Prijzen:

 • Kennismakingsgesprek
  Gratis
  30 min.
 • Intakegesprek
  € 59,00
  60 min.
 • Voedingstraject
  € 420,00
  8 weken
 • Vetzurenanalyse
  € 65,00

Online een afspraak maken:

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis kennismakingsgesprek .