Behandelingen

Behandelingen

Je kunt in ons schoonheidsinstituut even helemaal tot rust komen, echt een moment voor jezelf. In de salon wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve producten van merken zoals Janssen Cosmetics, Decaar, Caption, Perfect eyelash en Ginkels. Happy Skin is een luxe schoonheidsinstituut die keuze biedt uit verschillende specialistes en behandelingen. Je kunt terecht voor gezichtsbehandelingen, ontspanningsmassages, waxing, permanente mak-up en huid verbeterende behandelingen. Meer informatie kunt je vinden op onze site.

Happy_Skin_gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandelingen

¯¯¯¯

Gezichtsbehandelingen met zichtbaar resultaat. in de salon kun je terecht voor ontspannende, verzorgende en intensieve behandelingen.

Meer informatie 

happy skin massage behandelingen

Massage

¯¯¯¯

Een Massage geeft energie en is stress verlagend. Je hebt verschillende soorten massages, aangepast aan jouw behoefte. 

Meer informatie 

huidverbeterende behandelingen

Huidverbetering

¯¯¯¯

Huidverbetering en huidverjonging, oplossingen voor huidproblemen, littekens, pigmentvlekken en steelwratjes verwijderen

Meer informatie

permanent makeup Behandelingen

Permanente make-up

¯¯¯¯

Ervaar permanente make-up als een dagelijkse basisverzorging waarmee je op elk moment van de dag comfortabel, stralend en verzorgt voelt

Meer informatie 

Kleine behandelingen

Kleine behandelingen

¯¯¯¯

Ook voor kleine behandelingen zoals waxen van lichaam en gezicht, epileren en verven van wenkbrauwen ben je van harte welkom.

Meer informatie 

tanden bleken

Tanden bleken

¯¯¯¯

Wens je ook graag een mooie stralende glimlach? Behandelingen zijn pijnloos en niet schadelijk voor uw gebit.

Meer informatie