fbpx

Behandelingen

Wil je weten welke behandelingen wij aanbieden? Hieronder is een overzicht van al onze beschikbare behandelmogelijkheden. 

Behandelingen

Ben je nieuwsgierig naar de behandelingen die onze huidspecialisten kunnen bieden? Hier is een samenvatting van alle beschikbare behandelopties. Gedurende het kosteloze consult zal de huidspecialist een persoonlijk behandelplan opstellen, om ervoor te zorgen dat je altijd de meest geschikte behandeling voor jouw huid ontvangt.

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen met zichtbaar resultaat. In de salon kun je terecht voor ontspannende, verzorgende en intensieve behandelingen voor huidverbeteringen met de mooie producten van Décaar. Elke gezichtsbehandeling begint met een huidanalyse, zodat wij je goed kunnen adviseren voor de beste zorg voor je huid en zo wordt het maximale resultaat behaald. De gezichtsbehandelingen worden afgestemd op je huidtype.

> Meer informatie over gezichtsbehandelingen

gezichtsbehandeling
Happy Skin professionele schoonheidssalon microneedling dermapen 4

Microneedling

Bij Happy Skin wordt er gewerkt met de nieuwste innovatie op het gebied van Microneedling: de Dermapen 4™. Een microneedling behandeling zorgt voor verbetering van de huid. De behandeling met de Dermapen vernieuwt de huid in de diepte en verfraait zonder de opperhuid te beschadigen. De huid heeft minder hersteltijd nodig dan bij een behandeling met de Dermaroller of Laser. Daarnaast is de microneedling behandeling comfortabeler en nauwkeuriger.

> Meer informatie over microneedling behandeling

Massages

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan verkwikkende massages, die specifiek zijn ontworpen om je welzijn te vergroten en stress te verminderen. Binnen dit scala aan opties kun je kiezen voor een zalige ontspanningsmassage, die niet alleen nieuwe energie in je losmaakt, maar ook gericht is op het kalmeren en ontspannen van zowel je lichaam als geest. Als aanvulling hierop bieden we tevens de krachtige ontspanningsmassage, waarbij onze bedreven masseur op nauwkeurige wijze te werk gaat en een verhoogde druk uitoefent op de spieren, om zo verlichting en verzachting te bewerkstelligen.

> Meer informatie over massages

Deep Tissue massage
Onregelmatigheden verwijderen

Coagulatie therapie

Coagulatie is een veilige en effectieve methode om goedaardige huidbultjes te verwijderen. De plekjes worden uiterst nauwkeurig behandeld zonder de gezonde omliggende huid te beschadigen. Coagulatietherapie is geschikt voor het behandelen van steelwratjes, epidermale naevus, ouderdomswratten, pigmentvlekken, goedaardige, huidkleurige bultjes, bultjes rondom de oogleden, xantalasma (cholesterolophopingen rond de ogen) of andere huidoneffenheden?

> Meer informatie over coagulatie therapie

Medische peelings

Wil je graag fijnere poriën en een egalere huidskleur? Overweeg dan mogelijk een medische peeling. Deze behandeling is gericht op het verbeteren van de hydratatie van de huid, wat kan helpen bij het verminderen van lijntjes, rimpels, acne en acne littekens. Maar wat houdt een medische peeling nu precies in en wat gebeurt er met je huid tijdens deze behandeling? Is dit wellicht iets voor jou?

> Meer informatie over medische peelings

medische Peeling
CUPPING

Cupping therapie

Cupping therapie is een veelzijdige behandeling die effectief kan zijn bij een breed scala aan klachten. Denk hierbij aan het verstrakken van de huid, het losmaken van vastzittende spieren, het verlichten van spierpijn, het verminderen van hoofdpijn en migraine, het behandelen van overbelasting of blessures, het verminderen van cellulite en het verstevigen van een slappe huid. Ontdek de diverse voordelen van cupping therapie en investeer in jouw welzijn op een holistische manier.

> Meer informatie over cupping therapie

DAS Plasmalift 

Ben je op zoek naar een huidverjongende behandeling? Ontdek dan Dermo Ablation Surgery (D.A.S.). Deze unieke methode is volledig veilig, geschikt voor ieder huidtype en er komen geen mesjes, hechtingen of naalden aan te pas. D.A.S. plasmalift stimuleert de productie van collageen en elastine, wat resulteert in een boost van stevigheid en volume in de huid. De DAS Plasma behandeling levert vaak direct zichtbaar resultaat op bij veel indicaties.”

> Meer informatie over DAS plasmalift behandeling

DAS Plasmalift
fibromen-en-steelwratjes

Fibromen & steelwratjes

Hoewel het misschien niet prettig klinkt, krijgt uiteindelijk vrijwel iedereen wel eens te maken met (steel-)wratjes, fibromen, bindweefselbultjes of bloedblaasjes. Gelukkig kunnen onze huidspecialisten je op een veilige manier behandelen met behulp van coagulatietherapie (warmte). Na de behandeling vormt zich een klein korstje op de huid dat binnen enkele dagen zal genezen, waarna je weer kunt genieten van een gladde huid.

> Meer informatie over fibromen en steelwratjes behandelen

Acne behandeling

Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen en treft niet alleen jongeren in de puberteit.

Misschien ervaar je zelf acne, maar aarzel je om hiermee naar een specialist te gaan vanwege schaamte. Dat is echt niet nodig. Onze huidtherapeuten met een hbo-opleiding staan klaar om voor jou aan de slag te gaan en je puistjes als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen!

> Meer informatie over acne behandelingen

acne behandeling
couperose laseren happy skin

Couperose & Rosacea behandeling

Heb je regelmatig last van een rode blos op je wangen of rode adertjes rond je neus? Dan is de kans groot dat je last hebt van couperose. Als hier ook ontstekingen bij komen kijken, wordt dit rosacea genoemd. Tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult kunnen we een analyse van je huid uitvoeren en de verwachte resultaten met je bespreken.

> Meer informatie over couperose behandelingen

Pigmentvlekken verwijderen

Wil je op een deskundige manier afkomen van je pigmentvlekken, zonschade, ouderdomsvlekken en/of melasma? Wij maken gebruik van diverse behandelmethoden, waaronder laserbehandelingen en medische peelings, om pigmentproblemen effectief aan te pakken!

> Meer informatie over pigmentvlekken verwijderen

pigmentvlekken verwijderen

Gratis & Vrijblijvend consult

Zeg gedag tegen huidproblemen en verwelkom de beste versie van jezelf!

Als nieuwe klant verwelkomen wij je graag met een kosteloos en vrijblijvend consult ter waarde van € 45,-. Tijdens deze afspraak neemt onze ervaren huidspecialist ruim de tijd om een grondige analyse van je huid te maken. Op basis van deze analyse zal de huidspecialist een persoonlijk behandeladvies opstellen, volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen. Dit consult biedt jou een waardevol inzicht in welke behandeling het meest geschikt is om het beste resultaat voor jouw huid te bereiken.