fbpx

Huidoneffenheden verwijderen

Kampt jouw huid met onregelmatigheden zoals fibromen, steelwratjes, goedaardige bultjes of andere vergelijkbare huidaandoeningen?

Huidoneffenheden verwijderen

Wil je je huidoneffenheden verwijderen zoals fibromen, steelwratjes, epidermale naevus, ouderdomswratten, pigmentvlekken, goedaardige, huidkleurige bultjes, bultjes rondom de oogleden, xantalasma of andere huidoneffenheden? Veel mensen hebben in meer of mindere mate hiermee te maken. Onregelmatigheden zijn goedaardige plekjes welke vaak als cosmetisch storend worden ervaren.

Naarmate we ouder worden krijgen we vaak meer onregelmatigheden op onze huid. De bekendste vormen van onregelmatigheden zijn onder andere: ouderdomswratten, fibromen, angiomen, xanthelasma en dermatosis papulosa nigra. Huidoneffenheden komen ongevraagd tevoorschijn.

Meestal komen ze voor in het gezicht, hals, decolleté, oksels maar ook onder de borsten. Dit geeft dan een irritatie bij het dragen van een BH.

De behandeling van huidoneffenheden verwijderen

Bij Happy Skin kunnen we deze en andere huidoneffenheden verwijderen

zeer eenvoudig en snel voor je verwijderen met verschillende behandeltechnieken en apparatuur. Het soort behandeling hangt af van waar je precies last van hebt en de plek waar de huidoneffenheden zich bevinden. Onze huidspecialist analyseert je huidprobleem, en stelt zo een persoonlijk behandelplan voor je op.

Behandeling van verschillende onregelmatigheden:

Enkele voorbeelden van ons werk

Gratis & Vrijblijvend consult

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Als nieuwe klant verwelkomen wij je graag met een kosteloos en vrijblijvend consult ter waarde van € 45,-. Tijdens deze afspraak neemt onze ervaren huidspecialist ruim de tijd om een grondige analyse van je huid te maken. Op basis van deze analyse zal de huidspecialist een persoonlijk behandeladvies opstellen, volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen. Dit consult biedt jou een waardevol inzicht in welke behandeling het meest geschikt is om het beste resultaat voor jouw huid te bereiken.

Prijzen:

 • Huidoneffenheden/huidveranderingen
  € 50,00
  Minder dan 5 plekjes
 • Huidoneffenheden/huidveranderingen
  € 80,00
  Minder dan 10 plekjes
 • Huidoneffenheden/huidveranderingen
  € 110,00
  Minder dan 20 plekjes
 • Huidoneffenheden/huidveranderingen
  € 140,00
  Minder dan 30 plekjes

Online boeken:

Je kunt online een afspraak maken door op de knop hieronder te klikken.