fbpx

Medische peeling

Heb je last van een grauwe huid? Is je huid vlekkerig en vaal? Of heb je misschien een vette, onrustige huid? 

Medische peeling

Een medische peeling bevordert het natuurlijke proces van het afschilferen van de bovenste “dode” laag van de huid, resulterend in een vernieuwde, gladde huid. De intensiteit van een peeling kan variëren van licht tot diep, resulterend in een verschillende mate van afschilfering.

Chemische exfoliatie is een andere benaming voor een peeling. Er zijn diverse soorten peelings die op verschillende niveaus van de huid werken. De kracht van de peeling bepaalt hoe diep en grondig het effect is.

Verbeter je huidstructuur (grove poriën, vlekjes)
Verbeter de hydratatie van de huid (lijntjes, rimpels)
Verminder acne en acne littekens

Welke soorten medische peelings biedt Happy Skin aan?

De keuze van een peeling voor jouw huid hangt samen met het huidtype en het doel dat je wilt gaan behalen. Onze huidspecialisten kunnen je goed adviseren.

Nazorg van een peeling

Bij een peeling is het niet alleen belangrijk om je huid goed voor te bereiden, maar ook de nazorg speelt een belangrijke rol in een optimaal en mooi herstel voor het behalen van het gewenste resultaat. Na een peeling behandeling is het belangrijk om de huid voorzichtig te behandelen. De huid kan gevoelig zijn en een licht branderig gevoel hebben, wat meestal tot 24 uur aanhoudt.

Het kan voorkomen dat er helemaal geen vervelling optreedt, maar ook een lichte schilfering tot volledige vervelling is mogelijk. De mate van vervelling is afhankelijk van het aantal lagen waarmee de peeling wordt aangebracht en de diepte van de peeling.

Veel gestelde vragen peelings:

Een peeling is een behandeling ontwikkeld om huidproblemen zoals pigmentvlekken, acne en rimpels te verminderen. Het bestaat uit actieve ingrediënten die het afschilferingsproces van je huid versnellen. Hierdoor wordt de bovenste laag van de huid, inclusief dode huidcellen, sneller verwijderd, waardoor er een nieuwe, gladde huid tevoorschijn komt. Bij Happy Skin bieden we diverse soorten peelings aan, omdat ieder huidtype verschillende behoeften heeft!

Het is toegestaan om na 24 uur make-up aan te brengen. Wij raden je aan een product op minerale- of waterbasis te gebruiken.

Direct na de peeling is je huid gevoeliger voor zonlicht. Wij adviseren je daarom goed in te smeren met SPF 30 en de huid niet bloot te stellen aan de volle zon. Na 3 dagen kun je weer gebruik maken van de sauna. Gedurende 4 tot 6 weken na de behandeling is het van belang dat u minimaal SPF 50 zonnebrandcrème gebruikt. Zo kan een optimaal resultaat behaald worden en kunnen pigmentvormingen voorkomen worden

De beslissing of je in aanmerking komt voor een peeling wordt genomen door de huidspecialist. Dit hangt af van factoren zoals je huidtype, algemene gezondheidstoestand en eventueel medicijngebruik. Sommige medicijnen kunnen lichtgevoeligheid veroorzaken of de wondgenezing verstoren, waardoor behandeling niet mogelijk is. Indien je last hebt van de huidaandoening vitiligo, is behandeling helaas niet mogelijk. Evenzo is behandeling niet mogelijk tijdens zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft.

Bij ons kun je kiezen uit zowel oppervlakkige, medium als diepe peelings. Tijdens het consult zal de huidspecialist beoordelen welke indicatie jij hebt en welke peeling daar het beste bij aansluit.

De duur van het effect kan variëren van persoon tot persoon. Een gezonde levensstijl en goede huidverzorging kunnen bijdragen aan het optimaliseren van de resultaten van de behandeling. Over het algemeen blijft het effect van een peeling gemiddeld 6 maanden zichtbaar. Voor het behouden van een egale, stralende huid adviseren we om regelmatig een light of medium peel toe te passen. De huidspecialist kan je hierover adviseren en een behandelplan opstellen.

Gratis & Vrijblijvend consult

Zeg gedag tegen huidproblemen en verwelkom de beste versie van jezelf!

Als nieuwe klant verwelkomen wij je graag met een kosteloos en vrijblijvend consult ter waarde van € 45,-. Tijdens deze afspraak neemt onze ervaren huidspecialist ruim de tijd om een grondige analyse van je huid te maken. Op basis van deze analyse zal de huidspecialist een persoonlijk behandeladvies opstellen, volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen. Dit consult biedt jou een waardevol inzicht in welke behandeling het meest geschikt is om het beste resultaat voor jouw huid te bereiken.

Prijzen:

 • Global Peel Lactic
  € 75,00
  45 min.
 • Global Peel Glycolic
  € 75,00
  45 min.
 • Global Peel Acne
  € 95,00
  45 min.
 • Global Peel Melanin
  € 95,00
  45 min.

Wij hebben een breed aanbod van peelings, geschikt voor verschillende huidtypen en doelen. Onze huidspecialisten geven je graag advies over de peeling die het beste bij jouw wensen en jouw huid past.

Online boeken:

Je kunt online een afspraak maken door op de knop hieronder te klikken.