Algen peeling van Décaar

Deze unieke peeling is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke, plantaardige ingrediënten.

Algen peeling van Décaar

Décaar’s unieke peeling is samengesteld uit een combinatie van algen, pure natuurlijke plantaardige ingrediënten en essentiële oliën. Het heeft een bijzondere werking die de huid van binnenuit stimuleert om nieuwe cellen te produceren. Dit gebeurt zonder de huid te verdunnen, waardoor de huid intact blijft en niet extreem rood wordt of gaat vervellen. Het grote voordeel hiervan is dat de huid geen nadelige bijwerkingen ondervindt.

De peeling heeft ook een positieve uitwerking op de huidimmuniteit, waardoor het helpt om eventuele problemen in de huid te normaliseren.

Waarom een algen peeling?

De afname van stevigheid en elasticiteit van de huid leidt tot verslappingen en rimpels naarmate de huid ouder wordt. Dit komt doordat de productie van elastine en collageen afneemt. Om deze productie te stimuleren en de huid te verstevigen, is de Décaar Peeling zeer geschikt.

De peeling is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de getinte huid en dunne couperose huid, omdat het niet huid verdunnend werkt. Het kan eenmalig worden ondergaan voor een huidboost of als kuur worden ingezet, vooral bij een huid met problemen zoals acne, couperose en pigmentvlekken. De behandeling kan het hele jaar door worden toegepast.

Bij een kuur worden 3 behandelingen in 10 tot 14 dagen ondergaan om de huid een stimulans tot nieuwe cel aanmaak te geven en de huidfuncties te normaliseren. Het is aanbevolen om bijpassende producten voor thuisgebruik te gebruiken om de werking van de peeling te ondersteunen. Deze producten van Décaar zijn verkrijgbaar in de salon en via de webshop, zodat een totaalpakket kan worden aangeboden. Zowel vrouwen als mannen kunnen van deze behandeling profiteren, voor zowel het gezicht als lichaam.

Deze Algen Peeling kan in onze schoonheidssalon in Nuenen, heel mooi gecombineerd worden met de Deep Phyto Peeling, omdat de Phyto Peeling voornamelijk vanuit de buitenkant van de huid werkt en de Algen Peeling voornamelijk van binnen uit doorwerkt aan het huidprobleem.

Werking van de peeling

De algenpeeling van Décaar is biologisch en zorgt voor een volledig veilig behandelproces. Het exfoliërende poeder bevat microvezels die in de huid doordringen om de bloedcirculatie en de aanmaak van nieuwe cellen te stimuleren. Normaal gesproken duurt het 28 tot 30 dagen voordat de huid nieuwe cellen heeft aangemaakt. Met de peeling van Décaar worden deze cellen echter binnen slechts 10 dagen geproduceerd, waardoor de veranderingen in de opperhuid worden versneld. Dit resulteert in een nieuwe, frisse en stralende huid.

Holistische werkwijze van Décaar

Na het testen is gebleken dat de drie huidverbeterende behandelingen – de Algen PeelingC02 Treatment en Renaissance Treatment – nog effectiever werken wanneer ze gecombineerd worden. Omdat deze behandelingen elk voor een specifiek doel zijn ontwikkeld, ontstaat er een synergetische werking tussen de huidfuncties, wat zorgt voor fantastische resultaten.

decaar-deep-phyto-peeling

Algen peeling is geschikt voor:

Alle huidtypes 

Acne

Rimpels en lijntjes

Anti aging

Droge huid

Huidverbetering

Donkere huid

Onzuiverheden

Pigmentvlekken

Grove poriën

Couperose & rosacea

Vette huid

Prijzen:

 • Algen peeling
  € 85,00
  60 min.
 • Algen peeling incl. Deep phyto peeling
  € 103,00
  60 min.
 • Algen peeling kuur 3 behandelingen
  € 240,00
  60 min.

Online boeken:

Je kunt online een afspraak maken door op de knop hieronder te klikken.