Deep Phyto peeling van Décaar

Een 100% veilige behandeling met fruitzuren, om de huid zichtbaar te verbeteren. Ideaal bij huidproblemen.

Deep Phyto peeling van Décaar

De Deep Phyto peeling is een effectieve behandeling gericht op het verbeteren van de huid en kan worden ingezet bij diverse huidproblemen. Deze peeling is samengesteld uit glycolzuur, salicylzuur en melkzuur, allemaal afgeleid van fruitzuren. Door deze combinatie dringen de zuren snel en diep door in de huid, wat leidt tot een verhoogde collageenproductie en het herstel van beschadigd weefsel. De peeling verzacht rimpels, herstelt door de zon beschadigde huid en vermindert onzuiverheden en ontstekingen.

Werking Décaar Deep Phyto peeling

Deep Phyto peeling is een behandeling op basis van fruitzuren, die de huid zichtbaar verbeteren. Daarbij zijn drie werkstoffen belangrijk:

  • Glycolzuur

  • Salicylzuur

  • Melkzuur

Glycolzuur: Glycolzuur valt onder de groep fruitzuren, ook wel alpha hydroxy acids (AHA) genoemd. Glycolzuur bestaat uit hele kleine moleculen die diep en gemakkelijk in de huid doordringen. Door deze kleine moleculen is glycolzuur zeer effectief voor de behandeling van verschillende huidproblemen, denk aan: een doffe en ‘grijzige’ huid, rimpels en lijnen en oppervlakkige pigmentvlekken.

Daarnaast heeft onderzoek aangetoond dat glycolzuur de huid zeer effectief hersteld, nadat deze zonschade heeft opgelopen. Dit betekent dat de kans op het krijgen van ouderdomsverschijnselen en huidkanker afneemt.

Salicylzuur: Salicylzuur breekt de cellen los die aan elkaar gekleeft zitten. Dit zorgt voor minder mee-eeters, puistjes en andere oneffenheden. Salicylzuur is zo krachtig omdat het doordringt tot diep in de poriënlaag. Dit houdt in dat het zowel de poriën zelf als de opperhuid exfolieert. Het ingrediënt heeft een anti-irriterend en ontstekingsremmend effect en maakt het daarom een effectief ingrediënt om de huid te verzachten en roodheden te verminderen.

Melkzuur: Melkzuur is ter ondersteuning van Salicyl- en glycolzuur toegevoegd aan de Deep Phyto Peeling en zorgt voornamelijk voor een diepe hydratatie van de huid.

Het indrukwekkende aan het Complex is dat het snel en diep in de huid doordringt, waar het zorgt voor een verhoogde productie van collageen en het herstel van de beschadigde huid. Het verzacht rimpels, herstelt de zonbeschadigde huid en gaat onzuiverheden en ontstekingen tegen.

Deze Peeling kan in onze schoonheidssalon in Nuenen, heel mooi gecombineerd worden met de Algen peeling, omdat de Phyto Peeling voornamelijk vanuit de buitenkant van de huid werkt en de Algen Peeling voornamelijk van binnen uit doorwerkt aan het huidprobleem.

decaar-deep-phyto-peeling

De Deep Phyto peeling is vooral geschikt wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen:

Door de zon beschadigde huid

Oppervlakkige pigmentvlekken

Rimpels en lijnen

Rokershuid

Acne & (acne) littekens

Een doffe, grijzige en vermoeide huid, zonder glans

Prijzen:

  • Deep Phyto peeling
    € 55,00
    50 min.

Online boeken:

Je kunt online een afspraak maken door op de knop hieronder te klikken.