Reviews

Reviews van klanten die een bezoek brachten aan schoonheidsinstituut Happy Skin.

Reviews Happy skin

Nieuwsgierig naar wat anderen te zeggen hebben over hun ervaring bij schoonheidsinstituut Happy Skin? Uiteindelijk is jouw eigen ervaring het belangrijkst, maar hieronder vind je een selectie van reviews van onze klanten die je wellicht een idee geeft van wat je kunt verwachten bij ons.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Schoonheidssalon Happy Skin
Average rating:  
 170 reviews
 by Ana

Alle behandelingen die ik tot nu toe heb gedaan zijn goed maar wel gevoelig. Microneedling, algen peeling en cupping. Zeker een aanrader om een keer te proberen bij Jasper. Ik kom regelmatig terug

 by Sonja
Weghalen bultje op neus

Ik heb een tijdje terug een bindweefsel bultje laten weghalen op mijn neus.

Dat bultje zit er al mijn halve leven maar ik ging me er steeds meer aan irriteren.

Afspraak gemaakt bij Jasper en binnen een kwartier stond ik weer buiten; bultloos!

Het is mooi genezen, je ziet er niks meer van. Had ik dus al 100 jaar eerder moeten doen.

Jasper werkt professioneel, heeft een gezellige babbel en doet waarvoor je komt zonder allerlei poespas.

Ik kom graag weer terug als ik iets weg wil hebben….

 by Natasja Hoogterp

Na 1 Algen Peeling behandeling zijn mijn pigmentvlekken al zichtbaar minder/lichter!!! Fijne behandelruimte, Jasper neemt de tijd, haast niet en legt alles goed uit. Heel relaxt. Echt fijn. Zeker de moeite waard en ik ga vaker terug!

 by Irene B

Goede uitleg gekregen over de behandelingen. Fibromen in mijn hals zijn goed verwijderd. Echt een aanrader!

 by Nadya
An Exceptional Experience with Jasper - My Go-To Cosmetician!

I have been visiting Jasper's salon for a year now, and I must say, it is an amazing experience. Jasper is a very talented cosmetician who has undoubtedly set the bar high when it comes to skincare. He has a lot of knowledge and experience in the field and he is always learning and improving in order to provide the best service possible. I have never encountered a cosmetician so dedicated to his job.
What impresses me the most is how Jasper tailors each treatment to suit individual skin needs. He takes the time to understand my specific needs without ever rushing, ensuring that my skin receives the precise care it deserves. I have seen a visible improvement in my skin's texture after each visit to the salon.
One of the highlights of my visits is the algae peeling, which I schedule every 6 weeks. The results have been nothing short of amazing! My skin feels rejuvenated and looks more radiant than ever. In addition to the peeling, Jasper goes the extra mile to address any clogged pores, leaving my skin flawless.
Jasper always recommends top-notch products that perfectly complement the treatments. Not only does he provide valuable recommendations, but he also generously offers testers, allowing me to try before I buy.
Besides being a skilled professional, Jasper's warm and friendly nature adds an extra touch to the whole experience. He creates a relaxing and enjoyable atmosphere, making every visit a pleasure. I am always leaving the salon feeling refreshed and happy.
A big thank you to Jasper for taking such good care of my skin and making each visit an absolute joy. I am looking forward to my next appointment!

 by Ingrid
Cupping 60 min

Zeer goede behandeling.

 by Janice Jagt

Een superfijne ervaring! Goede sfeer, deskundig en ontzettend vriendelijk!

Na een gedegen huidadvies gekozen voor de PRX-peeling. Alles wordt stap voor stap uitgelegd tijdens de behandeling. Wat ik als erg prettig ervaar.

Ook over de huidverzorging thuis word je goed geïnformeerd zodat de huid in goede conditie blijft.

Ik plan snel mijn vervolgafspraak in.
Bedankt Jasper!

 by Ton Janssen
Uitstekend

Op heel korte termijn een afspraak kunnen maken. Snelle en deskundige behandeling ondergaan. Vriendelijke ontvangst. TOP

 by Marente
Top!

Goede deelmassage gehad na overleg wat mijn wensen waren.
Naast een goede kundige behandeling ook gezellig!
Heerlijke me-time moment. Dankjewel Jasper.

 by Marloes

Heb een aantal cupping behandelingen gehad en Jasper is professioneel. Ik heb goede resultaten behaald tot nu toe.

Page 1 of 17:
«
 
 
1
2
3
 
»