Reviews

Reviews van klanten die een bezoek brachten aan schoonheidsinstituut Happy Skin.

Reviews Happy skin

Nieuwsgierig naar wat anderen te zeggen hebben over hun ervaring bij schoonheidsinstituut Happy Skin? Uiteindelijk is jouw eigen ervaring het belangrijkst, maar hieronder vind je een selectie van reviews van onze klanten die je wellicht een idee geeft van wat je kunt verwachten bij ons.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Schoonheidssalon Happy Skin
Average rating:  
 186 reviews
 by Agnes

Afgelopen zaterdag een algen peeling behandeling gehad. Ik heb een heel gevoelige huid en was bang dat ik hierop een reactie zou krijgen. De behandeling was heel fijn en het voelde ook zo fijn aan op mijn huid. Mijn gezicht is super zacht en geen heftige reactie erop gehad Een vriendelijke en professionele team bij happy skin.

 by Laura Grinsven

Heel goed geholpen er word echt de tijd voor je genomen. super goed advies gekregen. En mn huid ziet er heel goed uit na de algen peeling 👍 al na 1 behandeling

 by Ronald
verwijderen van rode adertjes gezicht

Gisteren een bezoek gehad bij Happy skin... een vervolg afspraak op een eerdere behandeling...en alweer super professioneel geholpen door Jasper wat een fijne zaak,vriendelijke mensen met verstand van zaken..echt een aanrader als je last hebt van bijvoorbeeld huidproblemen.wat in mijn geval was. Ik zou het aan iedereen aanraden.

 by Marjan
Huidweefsel bultjes verwijderen

Klantgerichtheid op maat! Zeer tevreden.

 by Rian
Plasmalift behandeling

Netjes, professioneel en kundig ontvangen en alles uitgelegd. Geen loze beloftes maar precies wat ik eventueel zou kunnen verwachten van de behandeling. Dankjewel.

 by Bianca |

Goed verlopen Huid voeld goed aan

 by Marion

vriendelijk en eerlijk wat de mogelijkheden zijn, daar hou ik wel van.

 by Celia

Ik werd vriendelijk ontvangen em de behandeling was fijn.

 by Zohra
Aalgen Peeling behandeling door Jasper!

Ik heb een kuur van Algen peeling gehad bij Happy Skin en ik ben Happy met het resultaat🤗.


Jasper is vriendelijk en legt het goed uit. Mijn huid heeft een boost gehad en pigment in gezicht is verminderd en verlicht. Ik raad de Algen peeling behandeling aan en ook Happy Skin! ik ben binnenkort bij ze terug voor een nieuwe behandelingen, waar ik ook echt naar uitkijk en zal dan daarover ook een review over plaatsen.

 by Ingrid
Massage

Vanmiddag een heerlijke massage gehad, gekregen als cadeau van mijn zoon. Samen met hem genoten van de massage! Het was allemaal super, dankjewel!

Page 1 of 19:
«
 
 
1
2
3
 
»