Massages

Massages geven energie en zijn stress verlagend. Je hebt verschillende soorten massages.

Massages

Massages geven energie en zijn stressverlagend. Je hebt verschillende soorten massages, aangepast aan jouw behoefte. Een lekkere ontspanningsmassage wat gericht is op kalmeren en ontspannen een scrubmassage wat zorgt voor verbetering van de doorbloeding en verwijdering van dode huidcellen. Of boek een intensieve massage. Deze massage biedt verlichting en verzachting. Onze masseur gaat net wat specifieker te werk dan tijdens een ontspanningsmassage en oefent meer druk uit op de spieren.

Een massage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Massages kunnen

Wat is een…

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage heeft vele voordelen: het maakt spieren soepeler, neemt spierkrampen weg, brengt de bloedsomloop op gang en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen. Met een massage geef je je immuunsysteem en weerstand ook een boost, wat ervoor zorgt dat je minder vaak ziek bent. Met een ontspanningsmassage verminder je lichamelijke klachten, waardoor je je ook geestelijk weer beter voelt en andersom. Hoe jij je voelt, is namelijk onlosmakelijk verbonden met eventuele lichamelijke klachten. Met een massage creëer je rust in je hoofd en lichaam en zorg je ervoor dat stress verminderd. De massage kan worden aangepast aan en afgestemd op je specifieke wensen.

Scrubmassage

Tijdens deze scrubmassage treatment wordt eerst al masserend je lichaam gescrubd, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en poriën gereinigd worden. Daarnaast stimuleert dit de doorbloeding van de huid en wordt de verzorgende body crème beter opgenomen in de huid. Ook heeft het een verstevigende werking, waardoor je er jonger uit zal gaan zien. Een scrubmassage is ook uitermate geschikt een week voor een zonvakantie om een mooie egale kleur te verkrijgen.  Na afloop van de behandeling zal je een verkwikkend, aangenaam en verzorgd gevoel ervaren.

Intensieve massage

Je hebt een druk leven en bent altijd in beweging. Dat vraagt veel van jou en van je spieren. Die continue belasting of die verkeerde houding, kunnen voor vervelende klachten zorgen. Een intensieve massage biedt verlichting en verzachting. Onze masseur gaat net wat specifieker te werk dan tijdens een ontspanningsmassage en oefent meer druk uit op de spieren.

Waarom een massage goed is voor je gezondheid?

 • Soepelere spieren

 • Verbetert de bloedcirculatie

 • Verwijdert afvalstoffen

 • Je slaapt beter

 • Verbetert je concentratie

 • Een massage maakt je gelukkiger

Prijzen:

 • Ontspanningsmassage
  € 35,00
  30 min.
 • Ontspanningsmassage
  € 45,00
  45 min.
 • Ontspanningsmassage
  € 60,00
  60 min.
 • Intensieve massage
  € 35,00
  v.a. 30 min.
 • Deel massage
  € 35,00
  Vanaf 30 min.
 • Scrubmassage
  € 45,00
  30 min.
bindweefsel massage

Online een afspraak maken:

Je kunt online een afspraak maken door op de knop hieronder te klikken.