Massages

Massages geven energie en zijn stressverlagend. Je hebt verschillende soorten massages, aangepast aan jouw behoefte. Een lekkere ontspanningsmassage wat gericht is op kalmeren en ontspannen, een bindweefselmassage wat gericht is op het dieper gelegen bindweefsel en een scrubmassage wat zorgt voor verbetering van de doorbloeding en verwijdering van dode huidcellen. Een massage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Wat is een…

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage heeft vele voordelen: het maakt spieren soepeler, neemt spierkrampen weg, brengt de bloedsomloop op gang en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen. Met een massage geef je je immuunsysteem en weerstand ook een boost, wat ervoor zorgt dat je minder vaak ziek bent. Met een ontspanningsmassage verminder je lichamelijke klachten, waardoor je je ook geestelijk weer beter voelt en andersom. Hoe jij je voelt, is namelijk onlosmakelijk verbonden met eventuele lichamelijke klachten. Met een massage creëer je rust in je hoofd en lichaam en zorg je ervoor dat stress verminderd. De massage kan worden aangepast aan en afgestemd op je specifieke wensen.

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. Bij een bindweefselmassage wordt er gewerkt op het onderliggende bindweefsel. Zo zorgen de massagegrepen ervoor dat verklevingen worden losgemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloeding van de huid. Het heeft tevens een gunstig effect op de mastcellen en fibroblasten. De mastcellen maken hyaluronzuur aan, wat ervoor zorgt dat de huid vocht vasthoudt en dus voller oogt. De fibroblasten produceren collageen, wat zorgt voor de stevigheid van de huid. Ook de aanmaak van elastinevezels wordt gestimuleerd, waardoor de huid niet verslapt.

Hot stone massage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celsius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Voor de massage worden alleen afgeronde basaltstenen gebruikt. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden.

Scrubmassage

Tijdens deze scrubmassage treatment wordt eerst al masserend je lichaam gescrubd, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en poriën gereinigd worden. Daarnaast stimuleert dit de doorbloeding van de huid en wordt de verzorgende body crème beter opgenomen in de huid. Ook heeft het een verstevigende werking, waardoor je er jonger uit zal gaan zien. Na afloop van de behandeling zal je een verkwikkend, aangenaam en verzorgd gevoel ervaren.

Waarom een massage goed is voor je gezondheid?

 • Soepelere spieren

 • Verbetert de bloedcirculatie

 • Verwijdert afvalstoffen

 • Je slaapt beter

 • Verbetert je concentratie

 • Een massage maakt je gelukkiger

Prijzen:

 • Ontspanningsmassage
  € 35,00
  30 min.
 • Ontspanningsmassage
  € 45,00
  45 min.
 • Ontspanningsmassage
  € 55,00
  60 min.
 • Deel massage
  € 35,00
  Vanaf 30 min.
 • Hot stone massage
  € 40,00
  30 min.
 • Hot stone massage
  € 50,00
  45 min.
 • Scrubmassage
  € 45,00
  30 min.
 • Bindweefselmassage
  € 35,00
  30 min.
bindweefsel massage
ontspanningsmassage
Hot stone massage

Online een afspraak maken:

Je kunt online een afspraak maken door op de knop hieronder te klikken.