Microneedling

Microneedling met de Dermapen 4 is de nummer 1 op het gebied van microneedling. Een behandeling met Microneedling heeft algemene huidverbeterende eigenschappen. Bij Happy Skin wordt er gewerkt met de nieuwste innovatie op het gebied van Microneedling: de Dermapen 4™.  Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen. De Dermapen 4 heeft veel voordelen ten opzichte van behandeling met de Dermaroller en de Laser. De huid heeft minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger.

Wat is microneedling?

Microneedling veroorzaakt micro-verwondingen aan de opperhuid, die het lichaam een signaal geven om collageen te produceren om het beschadigde gebied te modelleren. Door microneedling ziet je huid er jonger en frisser uit. Deze methode kan worden ingezet om een reeks veelvoorkomende huidproblemen te behandelen, zoals littekens van acné, fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatige huidtextuur, striae, dunner wordend haar en nog veel meer.

Hoe gaat de Dermapen behandeling in zijn werk?

Tijdens de behandeling wordt gewerkt met de Dermaceuticals van Dermapen. Voor iedere indicatie is een apart serum beschikbaar, waardoor we nog gerichter en effectiever kunnen werken. Na de reiniging wordt het sérum aangebracht, waarna de Dermapen 4 over jouw huid heen glijdt. Minuscule naaldjes creëren daarmee miljoenen kanaaltjes. Hierdoor kunnen tot wel 80% meer werkzame stoffen dieper in de huid opgenomen worden. Het lichaam zet een natuurlijk herstelproces in gang waardoor een verhoogde productie van collageen en elastine ontstaat. De behandeling zal aanvoelen als kleine prikjes in de huid, welke goed te verdragen zijn.

De behandeling is toepasbaar in het gelaat maar ook rond de ogen, oogleden, hals, neus en grotere gebieden zoals de hals, decolleté en buik en benen voor behandeling van bijvoorbeeld striae.

De Dermapen 4 beschikt als enige microneedling apparaat over een speciaal ontwikkelde behandeloptie voor de behandeling van littekens. Littekens, waaronder acne littekens, atrofische littekens en chirurgische littekens kunnen hierdoor beter worden behandeld. Ook zijn de behandelingen geschikt voor striae, hierbij kan de kleur van de huid verbeteren en wordt deze steviger.

Met de Dermapen 4 kunnen daarnaast verschijnselen van huidveroudering, zoals een doffe huid, pigmentvlekken, verlies van stevigheid en grove structuur/poriën aangepakt worden, zelfs rond de ogen.

Wat kun je na een microneedling behandeling verwachten:

 • Tot 24 uur na de behandeling roodheid, bloedpuntjes en lichte zwelling van de huid
 • 1-2 dagen na de behandeling milde roodheid, verdwijnende bloedpuntjes, verminderde zwelling, lichte jeuk, strak – droog gevoel
 • 2-3 dagen na de behandeling verminderde roodheid, verdwijnende zwelling, verminderde jeuk en mogelijk lichte schilfering
 • 3-4 dagen na de behandeling mogelijk ziet de huid er strak – droog uit
 • 4-5 dagen na de behandeling is de huid hersteld en functioneert normaal

Voordelen van de Dermapen4:

 • Optimale behandelresultaten

 • Kortere behandeltijd

 • Sneller herstel

 • Minder rood en minder pijnlijk

 • Betere opname van topische voedingsstoffen

 • Minder schade aan de huid

 • Littekens kunnen secuurder behandeld worden

Behandel mogelijkheden:

 • Acne (littekens)

 • Pigmentatie problemen

 • Algehele huidverbetering

 • Grove poriën

 • Striae

 • Rosacea

 • Huidveroudering (doffe huid, fijne lijntjes, rimpels, huidverslapping)

Welke Microneedling behandelingen verzorgt Schoonheidsinstituut Happy Skin?

De keuze voor Microneedling hangt samen met jouw huidtype en het doel dat je wilt gaan behalen. Onze huidspecialisten kunnen je goed adviseren.

Huidverbetering

Met Microneedling kunnen we het ongemak van huidveroudering oplossen, zoals dofheid van de huid, pigmentvlekjes, verminderde elasticiteit en stevigheid en een grove structuur. Doordat de naaldlengtes kunnen worden aangepast aan elk gebied, kan deze in tegenstelling tot laserbehandeling, zelfs veilig de huid rond de ogen behandelen. Fijne lijntjes verzachten en huidverslapping bij de ogen wordt hierdoor tegengegaan. Microneedling is een zeer veilige behandelmethode, en het is ook zeer geschikt voor gepigmenteerde of pigmentgevoelige huid zoals post-inflammatoire hyperpigmentatie.

Littekenbehandeling

De Dermapen 4™ beschikt als enige Microneedling apparaten over een speciale “scar treatment’ behandeloptie. Daardoor kunnen veel soorten littekens worden behandeld en verbeterd, waaronder acnelittekens, atrofische littekens en chirurgische littekens. Microneedling is daarom ook een goede aanvulling na een operatie om bijvoorbeeld de littekens na ooglidcorrectie, facelift of buikwandcorrectie te verminderen en te verzachten.

ÜBER peelings

Wij  kunnen de microneedling behandeling met de Dermapen 4 combineren met een ÜBER Pro of MD peeling, afhankelijk van jouw huidwens.

De ÜBER Pro is een geavanceerde peeling vol (fruit)zuren, hyaluronzuur en peptiden, wat de werking van microneedling op bovenste huidlaag sterk intensiveert. Het laat zo geweldige resultaten zien als het gaat om bijvoorbeeld hyperpigmentatie, (fijne) rimpels, melasma en acne.

De ÜBER MD is een gerichte zwaardere peeling met een TCA zuur, wat de werking van microneedling tot de middelste huidlaag sterk intensiveert. Het laat zo geweldige resultaten zien als het gaat om bijvoorbeeld plaatselijke (acne)littekens, diepe rimpels of pigmentvlekken. Daar waar de peeling is aangebracht schilfert de bovenste huidlaag af en wordt een nieuwe gladde huid zichtbaar.

Voor een meer prijs van €25,- kan de ÜBER Pro of MD peeling bijgeboekt worden.

Hoeveel behandelingen worden aangeraden?

Wil je jouw huid alleen een boost geven en heb je verder nergens last van? Dat kan eenmalig. Je kunt dit ook onderhouden door 1x in de 6 of 8 weken te komen.

Wil je échte huidverbetering? Zoals acne littekens, grove huidstructuur, rode vlekjes, rimpeltjes of lijntjes? Dan adviseren we om te starten met een kuur van 3 tot 6 behandelingen

Verjonging:3-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken
Acnélittekens:4-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken
Striae:4-8 behandelingen met intervallen van 6-8
Pigmentatie:4-6 behandelingen met intervallen van 2-4 weken

Prijzen:

 • Microneedling gezicht
  € 125,00
 • Microneelding Gezicht & hals
  € 145,00
 • Microneedling gezicht, hals & decolleté
  € 165,00

Online een afspraak maken:

Je kunt online een afspraak maken door op de knop hieronder te klikken.