Microneedling

Een microneedling behandeling met de Dermapen 4 is een effectieve manier om de huid te vernieuwen en te verfraaien.

Microneedling

Bij Happy Skin wordt er gewerkt met de nieuwste innovatie op het gebied van Microneedling: de Dermapen 4™. Een microneedling behandeling zorgt voor verbetering van de huid. De behandeling met de Dermapen vernieuwt de huid in de diepte en verfraait zonder de opperhuid te beschadigen. De huid heeft minder hersteltijd nodig dan bij een behandeling met de Dermaroller of Laser. Daarnaast is de microneedling behandeling comfortabeler en nauwkeuriger.

Wat is microneedling?

Microneedling is een uiterst effectieve behandeling die met precisie micro-verwondingen aan de opperhuid toebrengt. Dit krachtige proces fungeert als een wekker voor het lichaam, waarbij het een krachtig signaal krijgt om collageen in overvloed te produceren, met als voornaamste doel de beschadigde huid te herstellen en verjongen. Als gevolg van deze innovatieve methode zal je huid een opmerkelijke transformatie ondergaan, waardoor ze er niet alleen jeugdiger, maar ook stralender uitziet.

De veelzijdigheid van microneedling reikt verder dan de oppervlakte, waardoor een breed scala aan huidproblemen succesvol kan worden aangepakt. Denk hierbij aan uitdagende kwesties zoals littekens door acné, delicaat ogende fijne lijntjes en rimpels, een oneffen huidtextuur, hardnekkige striae, dunner wordend haar en nog vele andere zichtbare tekenen van huidveroudering. Deze buitengewone methode biedt een uitgebreide oplossing voor een scala aan huidgerelateerde zorgen.

Hoe werkt de Dermapen behandeling?

Tijdens de microneedling behandeling wordt gebruik gemaakt van de Dermaceuticals van Dermapen. Voor iedere indicatie is een apart serum beschikbaar, waardoor we erg gericht en effectief kunnen werken. Na grondige reiniging van de huid wordt het sérum zorgvuldig aangebracht, waarna de Dermapen 4 vakkundig over jouw huid heen glijdt. Minuscule naaldjes creëren daarmee miljoenen kanaaltjes. Hierdoor kunnen tot wel 80% meer werkzame stoffen tot diep in de huid opgenomen worden. Het lichaam zet een natuurlijk herstelproces in gang waardoor een verhoogde productie van collageen en elastine ontstaat. De behandeling zal aanvoelen als kleine prikjes in de huid, welke goed te verdragen zijn.

Tijdens microneedling ondergaat de opperhuid precieze micro-verwondingen, waardoor het lichaam gestimuleerd wordt om collageen aan te maken. Dit bevordert het herstel en de verjonging van de huid, met een jeugdige en stralende uitstraling als resultaat.

De behandeling is geschikt voor diverse lichaamsdelen, zoals het gelaat, ogen, oogleden, hals, neus, maar ook grotere gebieden zoals de hals, decolleté, buik en benen, vooral voor striae.

De Dermapen 4 onderscheidt zich doordat het als enige microneedling apparaat een specifieke behandeloptie heeft voor littekens, waaronder acne, atrofische en chirurgische littekens. Ook is het effectief bij striae, waarbij de huidskleur verbetert en de stevigheid toeneemt. Daarnaast pakt het tekenen van huidveroudering aan, zoals een doffe teint, pigmentvlekken, verlies van stevigheid, en een grove huidstructuur en vergrote poriën, zelfs rond de ogen.

Wat kun je na een microneedling behandeling verwachten:

 • Tot 24 uur na de behandeling roodheid, bloedpuntjes en lichte zwelling van de huid
 • 1-2 dagen na de behandeling milde roodheid, verdwijnende bloedpuntjes, verminderde zwelling, lichte jeuk, strak – droog gevoel
 • 2-3 dagen na de behandeling verminderde roodheid, verdwijnende zwelling, verminderde jeuk en mogelijk lichte schilfering
 • 3-4 dagen na de behandeling mogelijk ziet de huid er strak – droog uit
 • 4-5 dagen na de behandeling is de huid hersteld en functioneert normaal

Voordelen Dermapen4:

Voor alle huidtinten

Kortere behandeltijd

Sneller herstel

Minder rood

Betere opname

Littekens secuur behandelen

Behandel mogelijkheden:

Acne (littekens)

Pigmentatie problemen

Algehele huidverbetering

Grove poriën

Rosacea

Huidveroudering

Voordelen Dermapen4:

Voor alle huidtinten

Kortere behandeltijd

Sneller herstel

Minder rood

Betere opname

Littekens secuur behandelen

Behandel mogelijkheden:

Acne (littekens)

Pigmentatie problemen

Algehele huidverbetering

Grove poriën

Rosacea

Huidveroudering

Welke Microneedling behandelingen verzorgt Schoonheidsinstituut Happy Skin?

De keuze voor microneedling hangt af van jouw huidtype en het doel dat je wilt gaan behalen. Onze huidspecialisten kunnen je goed adviseren.

Huidverbetering

Met microneedling kunnen we tekenen van huidveroudering oplossen. Denk hierbij aan dofheid van de huid, pigmentvlekjes, verminderde elasticiteit, stevigheid en een grove structuur. Doordat de naaldlengtes kunnen worden aangepast aan elk gebied, kan zelfs de huid rond de ogen veilig behandeld worden. Fijne lijntjes verzachten en huidverslapping bij de ogen wordt hierdoor tegengegaan. Microneedling is een zeer veilige behandelmethode, en is ook zeer geschikt voor gepigmenteerde of pigmentgevoelige huid zoals bij post-inflammatoire hyperpigmentatie.

Littekenbehandeling

De Dermapen 4™ beschikt als enige microneedling apparaat over een speciale “scar treatment’ behandeloptie. Daardoor kunnen veel soorten littekens worden behandeld en verbeterd, waaronder acnelittekens, atrofische littekens en chirurgische littekens. Microneedling is daarom ook een goede aanvulling na een operatie. Zo kunnen littekens na ooglidcorrectie, facelift of buikwandcorrectie verminderd en verzacht worden.

ÜBER peelings

Wij kunnen de microneedling behandeling met de Dermapen 4 combineren met een ÜBER Pro of MD peeling, afhankelijk van jouw huidwens.

De ÜBER Pro is een geavanceerde peeling vol (fruit)zuren, hyaluronzuur en peptiden. Deze peeling intensiveert de werking van microneedling op de bovenste huidlaag. We zien geweldige resultaten als het gaat om bijvoorbeeld hyperpigmentatie, (fijne) rimpels, melasma en acne.

De ÜBER MD is een gerichte, zwaardere peeling met een TCA zuur. Dit intensiveert de werking van microneedling bij behandeling van de middelste huidlaag sterk. Het laat geweldige resultaten zien als het gaat om bijvoorbeeld plaatselijke (acne)littekens, diepe rimpels of pigmentvlekken. Daar waar de peeling is aangebracht schilfert de bovenste huidlaag af en wordt een nieuwe gladde huid zichtbaar.

Voor een meerprijs van €25,- kan de ÜBER Pro of MD peeling bijgeboekt worden.

Hoeveel microneedling behandelingen worden aangeraden?

Wil je jouw huid alleen een boost geven en heb je verder nergens last van? Dat kan eenmalig. Je kunt dit ook onderhouden door 1x in de 6 of 8 weken te komen.

Wil je échte huidverbetering? Zoals vermindering van acne littekens, grove huidstructuur, rode vlekjes, rimpeltjes of lijntjes? Dan adviseren we om te starten met een kuur van 3 tot 6 behandelingen,

Verjonging:
3-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken

Acnélittekens:
4-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken

Striae:
4-8 behandelingen met intervallen van 6-8

Pigmentatie:
4-6 behandelingen met intervallen van 2-4 weken

Prijzen:

 • Microneedling gezicht
  € 140,00
 • Microneedling gezicht, hals & decolleté
  € 180,00

Online een afspraak maken:

Je kunt online een afspraak maken door op de knop hieronder te klikken.