Reviews

Reviews van klanten die een bezoek brachten aan schoonheidsinstituut Happy Skin.

Reviews

Reviews van klanten die een bezoek brachten aan schoonheidsinstituut Happy Skin.
Benieuwd naar wat anderen zeggen die je voor zijn gegaan? Uiteindelijk telt natuurlijk alleen jouw eigen ervaring,
maar onderstaande greep uit reviews van onze klanten geeft je wellicht een indicatie van wat je bij ons kunt verwachten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Schoonheidssalon Happy Skin
Average rating:  
 107 reviews
 by christel

Erg goede ervaring. Jasper is deskundig, professioneel, vriendelijk en denkt goed mee. Hij gaat voor het resultaat ipv voor het geld. De behandelingen hebben een mooi resultaat gegeven en ik ga zeker weer terug.

 by Mirjam

2 mnd geleden 2 goedaardige moedervlekken/bultjes in mijn gezicht laten verwijderen dmv het DAS-plasma systeem. Deze 2 bultjes zaten voor mij op een storende plek. Nu 2 maanden later, is er niets meer te zien, en zijn de plekjes op mijn gezicht waar eerst de bultjes zaten helemaal glad! Dit had ik eerder moeten laten doen. Behandeling zo goed als pijnloos (ook zonder de verdovende cremé). Dankjewel Jasper, ik ben er nog elke dag blij mee :)

 by Deste

Ik ga vaker na daar ben altijd tevreden . Beste plek

 by Tina

Jasper is ervaren,duidelijk,heeft snel in de gaten waar je voor openstaat en heeft bovenal een goed gevoel voor humor!

 by Nadya

Really professional attitude and my skin has never felt so calm after facial cleaning. I am really happy with the final result. I will definitely go again!

 by Guillaume

Wat fibromen verwijderd op de oogleden. Jasper nam uitgebreid de tijd om alles toe te.lichten en me op mijn gemak te stellen. Zeer aan te raden.

 by Gwendolyn

Vandaag voor de eerste keer bij Jasper geweest. Fijne massage gehad. Jasper luistert naar je klachten en heeft er voor gezorgd dat mijn spierspanning een stuk minder is. Bedankt!

 by Anonymous

Het was super aardig en ook heel heel attend ik had verwacht dat het pijnlijk was maar ik voel helemaal geen pijn ik ben er zeer blij mee dat het zo goed is gegaan M v Gr

 by Joyce

Super vriendelijk, goed geholpen en fijne service kon snel terecht.

 by Emke

Ik werd hartelijk ontvangen bij Happy Skin door Jasper. Jasper is een fijn persoon die je snel op je gemak stelt en lekker makkelijk contact legt. Hij is deskundig en gaf me een fijne behandeling met een heerlijke massage! Ook de service was top :)

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
error: Inhoud is beschermd !!