reviews

REVIEWS

Benieuwd naar wat anderen zeggen die je voor zijn gegaan? Uiteindelijk telt natuurlijk alleen jouw eigen ervaring, maar onderstaande greep uit reviews van onze klanten geeft je wellicht een indicatie van wat je bij ons kunt verwachten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Happy Skin
Average rating:  
 36 reviews
by Karin on Happy Skin

Het was een heerlijke behandeling met een zalige massage. Mijn huid heeft nog nooit zo zacht aangevoeld dankzij het advies wat mij hier gegeven is. Ook het epileren (waar ik normaal een gloeiende hekel aan heb omdat het zo zeer doet) heb ik niks van gevoeld omdat ze heel goed de huid spande. Heb ook een aantal producten voor thuis meegenomen en mn huid is mega vooruit gegaan. Keep up the good work.

by Mariska on Happy Skin

Heerlijk ontspannen sfeer en heel fijn personeel. Heb mijn volgende bezoeken al gepland weer

by Irene on Happy Skin

Weer heerlijk genoten van een uitgebreide gezichtsbehandeling met massage. Het was lekker rustgevend en ontspannen en mijn huid voelde weer lekker aan na de behandeling.

by Michelle on Happy Skin

Vriendelijk personeel, goede service, kwaliteit en mooi resultaat. Wimperextensions one by one voor het eerst laten zetten en het ziet er heel goed uit. Meteen een vervolgafspraak gepland!

by Joram on Happy Skin

Netjes op tijd aan de beurt. Vriendelijk ontvangen.
Yvanna heeft mij vriendelijk geholpen. Had een hars behandeling van de rug. Door een gezellig gesprek ging de tijd zo voorbij.
Er werd na afloop netjes nog wat te drinken aangeboden.
Goede ervaring.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»