Reviews

Reviews van klanten die een bezoek brachten aan schoonheidsinstituut Happy Skin.
Benieuwd naar wat anderen zeggen die je voor zijn gegaan? Uiteindelijk telt natuurlijk alleen jouw eigen ervaring,
maar onderstaande greep uit reviews van onze klanten geeft je wellicht een indicatie van wat je bij ons kunt verwachten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Schoonheidssalon Happy Skin
Average rating:  
 88 reviews
 by Deste

Ik ben heel erg blij met hem altijd ben ik tevreden dankjewel

 by Jette

Ik heb nu voor de 2e keer een algen peeling gehad. Na de eerste keer merkte ik al dat mijn huid gladder en zachter is (en blijft) en dat een groot deel van de ontstekingen die ik had weg zijn.

 by Yolanda

Sfeervolle locatie en Jasper is heel ervaren. De hele behandeling was zeer relaxt. De website geeft vele mogelijkheden ,die zeer interessant zijn

 by Mirjam

De algen peeling behandeling van Dëcaar mogen ervaren bij Happy Skin, ik heb er een favoriete behandeling bij 😍.

Mijn huid is na 1 behandeling al zoveel rustiger en voelt Heerlijk zacht aan.

De salon ziet er TOP uit. Netjes, schoon en er is fijne sfeer.

Jasper legt alles kundig stap voor stap goed uit. Ook wbt de verzorging van mijn huid na de behandeling thuis ben ik prima geinformeerd, en met heerlijke producten van Happy Skin de deur uit gegaan.

Altijd nieuwsgierig geweest naar een peeling, ga dan deze eens proberen bij Happy Skin, je krijgt er geen spijt van!

 by Aniet

Wauw, ik kan hier zeker een behandeling aanbevelen !
Jasper is deskundig, prettig in omgang, vriendelijk, beantwoord vragen duidelijk, stelde mij op mijn gemak, de ruimte is aangenaam, schoon en rustgevend, geeft goed advies na afloop (wat wel en niet raadzaam is voor een langduriger effect) hij heeft goede humor op de juiste momenten (een grapje tussendoor kan ik waarderen;) Jasper weet wat hij doet !

 by Jintana

Ik vind het een goede salon met veel mogelijkheden Zeker voor mijzelf omdat ik één acne achtergrond heb. Nette salon en deskundige therapeut in mijn ogen

 by Lindy Van Kessel

Wow, wat een indrukwekkende behandeling heb ik door Jasper (de eigenaar) gehad. Professioneel, kundig maar ondertussen ook kei gezellig! Jasper kijkt naar wat je nodig hebt. Een unieke ervaring, ik kom zeker terug! Nogmaals bedankt!

 by Anonymous

Het was een heerlijke en ontspannende gezichtsbehandeling.

 by Nicole

Eindelijk weer een fijne gezichtsbehandeling gehad! Alles wordt duidelijk uitgelegd en met zorgvuldigheid uitgevoerd. Echt even kunnen ontspannen.

 by Amber

Ik heb zelf rosacea en daarvoor heb ik drie keer de algenpeeling gedaan. Ik merk dat mijn huid rustiger en minder rood is door deze behandeling en daar ben ik erg blij mee!

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»