reviews

REVIEWS

Reviews van klanten die een bezoek brachten aan schoonheidsinstituut Happy Skin.
Benieuwd naar wat anderen zeggen die je voor zijn gegaan? Uiteindelijk telt natuurlijk alleen jouw eigen ervaring,
maar onderstaande greep uit reviews van onze klanten geeft je wellicht een indicatie van wat je bij ons kunt verwachten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Happy Skin
Average rating:  
 58 reviews
by patricia on Happy Skin

Na een uitgebreide intake waar echt de tijd werd genomen, een plasma behandeling gedaan voor mijn bovendste oogleden....nu het resultaat afwachtenūüėä

by Nathalie on Happy Skin

Soms heb je het meer nodig dan gewoon. Lekker vertroeteld en goed verzorgd worden. Ik had het echt even nodig., dat momentje voor mezelf. En dan na afloop heerlijk opgeknapt naar buiten. Yvanna, je bent geweldig, bedankt weer. Heerlijk! En ik loop er weer netjes bij, rok en jurk kunnen weer gewoon aan. Ik kan deze 'Happy Skin' locatie absoluut aanraden.

by Irene on Happy Skin

Weer een hele fijne gezichtsbehandeling gehad van Yvanna. De wenkbrauwen weer mooi ge√ępileerd en met een fijn gevoel weer vertrokken.

by Maud on Happy Skin

Hier heerst een hele goeie, gezellige sfeer! Erg vakkundig. Ik kom er graag terug.

by Dianda on Happy Skin

Ok, er waren een paar minpuntjes.. Dat is natuurlijk niet waar! ^_^ De algenpeeling kuur heeft wel degelijk mijn huid egaler, veel steviger en heel veel zachter gemaakt. Ik heb op advies van Jasper wel een goed hydraterende dagcrème van Décaar erbij gebruikt. Echt een goede boost voor je huid!

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»