Aanbiedingen

Aanbiedingen

Wij hebben geregeld hele leuke aanbiedingen! Bezoek geregeld de website en onze Facebook pagina om deze aanbiedingen te bekijken.


Het gehele jaar door kun je gebruik maken van verschillende aanbiedingen bij Happy Skin. Dit kan variëren van producten van Decaar of Jansen cosmetics of een behandeling van 1 van de 2 prachtige merken.


SUPERFRUIT VITAMIN SKIN TREATMENT
60 min./90 min.

– Reiniging: multi-action luxury cleanser
– Dieptereiniging: intensive face scrub
– Verwijderen onzuiverheden
– Werkstof toevoer: ampul stam cellen
– Masker: anti-oxidant
– * Massage: met granaatappel creme
– Afsluiting: ampule eye flash fluid
– Nabehandeling: vitamine c complex en vitamine c creme

60 minuten € 61,

90 minuten € 81,-

 


Algen peeling van Decaar

Wil je je huid een boost geven? Ga voor een zuiverende en huidverbeterende DÉCAAR Algae Peeling! Deze peeling zorgt voor een nieuwe huid binnen 10 dagen!

60 minuten € 55.-

 


Waxen van de benen

Waxen van de gehele onder en boven benen. Happy skin gebruikt de unieke wax van lycon, met elastische bestandsdelen die er voor zorgt dat de wax alleen om het haartje klemt en niet aan de huid hecht. Hierdoor wordt de huid niet alleen minder belast, maar is waxen ook minder pijnlijk.Dus zeg gedag tegen je scheermesje en laat je benen waxen. Geniet 3 tot 4 weken van gladde benen.

 € 30.-

 

  


Wimperextensions

Wimperextensions hebben zelfs een liftend effect, en maken uw ogen vele malen sprekender.

€ 49,-

 


Kennismakingsbehandeling

Bent je nog nooit bij ons geweest en wil je huidverbetering? Dan raden wij de kennismakingsbehandeling aan. Voor huidverbetering d.m.v. huidverzorging is het belangrijk om voldoende informatie te krijgen over je huid. Dit doen wij in de 75 minuten van de kennismakingsbehandeling. LEES HIER MEER

75 minuten € 50,-