Aanbiedingen

Aanbiedingen

Het gehele jaar door kun je gebruik maken van verschillende aanbiedingen bij Happy Skin. Dit kan variëren van producten van Decaar of Jansen cosmetics of een behandeling van één van de twee prachtige merken. Bezoek geregeld de website en onze Facebook pagina om deze aanbiedingen te bekijken.

Online afspraak maken

Je kunt online een afspraak maken door op de button hieronder te klikken.
Boek nu

 

STAGIAIRE­BEHANDELINGEN

Happy skin behandeling met korting

Als erkend leerbedrijf bieden wij onze stagiaires zoveel mogelijk de kans om echte werkervaring op te doen. Zo hebben zij de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke tarieven, gezichtsbehandelingen te geven.

De behandeling bestaat uit:
Oppervlakte reiniging / Diepte reiniging / Onzuiverheden verwijderen / Epileren / Massage van het gezicht, hals en decolleté / Masker / Dagverzorging
Deze actie loopt tot juni 2019 en is te boeken op woensdagen.

€ 52,- Normaal € 70,-


permanente make-up

Permanente make-up met 30% korting

Ervaar permanente make-up als een dagelijkse basisverzorging waarmee je op elk moment van de dag comfortabel, stralend en verzorgt voelt. Nooit meer een potloodlijntje bijtekenen na een regenbui, na het sporten, het zwemmen of als u ‘s ochtends opstaat.

(actie loopt tot eind mei 2019)

30% korting


Algen peeling van Decaar

Wil je je huid een boost geven? Ga voor een zuiverende en huidverbeterende DÉCAAR Algae Peeling! Deze peeling zorgt voor een nieuwe huid binnen 10 dagen!

60 minuten € 55.-

 


Waxen van de benen

Waxen van de gehele onder en boven benen. Happy skin gebruikt de unieke wax van lycon, met elastische bestandsdelen die er voor zorgt dat de wax alleen om het haartje klemt en niet aan de huid hecht. Hierdoor wordt de huid niet alleen minder belast, maar is waxen ook minder pijnlijk.Dus zeg gedag tegen je scheermesje en laat je benen waxen. Geniet 3 tot 4 weken van gladde benen.

 € 30.-

 

  


SUPERFRUIT VITAMIN SKIN TREATMENT
60 min./90 min.

– Reiniging: multi-action luxury cleanser
– Dieptereiniging: intensive face scrub
– Verwijderen onzuiverheden
– Werkstof toevoer: ampul stam cellen
– Masker: anti-oxidant
– * Massage: met granaatappel creme
– Afsluiting: ampule eye flash fluid
– Nabehandeling: vitamine c complex en vitamine c creme

60 minuten € 61,

90 minuten € 81,-

 


Kennismakingsbehandeling

Bent je nog nooit bij ons geweest en wil je huidverbetering? Dan raden wij de kennismakingsbehandeling aan. Voor huidverbetering d.m.v. huidverzorging is het belangrijk om voldoende informatie te krijgen over je huid. Dit doen wij in de 75 minuten van de kennismakingsbehandeling.
LEES HIER MEER

75 minuten € 50,-