Aanbiedingen

Aanbiedingen

Het gehele jaar door kun je gebruik maken van verschillende aanbiedingen bij Happy Skin. Dit kan variëren van producten van Decaar of Janssen cosmetics of een behandeling van één van de twee prachtige merken. Bezoek geregeld de website en onze Facebook pagina om deze aanbiedingen te bekijken.

Vriendinnenbon

Ben je tevreden over de behandeling bij Happy Skin? Deel je ervaring met anderen en ontvang 15% korting! Wat moet je doen: Print de vriendinnenbon uit. Vul je eigen gegevens in en geeft de bon aan een vriendin die nog geen klant bij Happy Skin is. Zij ontvangt dan 15% korting op een behandeling naar keuze. Daarna ontvang je bij jouw eerst volgende bezoek ook 15% korting op je behandeling. De korting geldt voor iedere nieuwe klant die je aanbrengt. De vriendinnenbon is niet geldig in combinatie met andere acties


Golden glow

Golden glow treatment 90 minuten

Deze behandeling zorgt voor een strakke zijdezachte huid met een jeugdige en sprankelende glow,door dat er in 3 producten 18 karaats goud is verwerkt.

De behandeling bestaat uit:

– Reiniging: LUXURY CLEANSER
– Dieptereiniging: ENZYM PEEL
– Verwijderen onzuiverheden
– Werkstof toevoer: SKIN CONTOUR FLUID
– Masker: GOLDEN GLOW PEEL-OFF MASK
– Massage: GOLDEN GLOW MASSAGE GEL
– Afsluiting: GOLDEN GLOW EYE CREAM
– Nabehandeling: GOLDEN GLOW SERUM & PERFECT LIFT CREAM

€ 78,-


scrub massage

Scrubmassage 30 minuten

Of je nou op vakantie gaat of gewoon wilt genieten van een superzachte huid, een bodyscrub massage is de perfecte behandeling om een droge, doffe huid tegen te gaan en deze weer te laten stralen.

De Scrubmassage bestaat uit:

– Nek
– Schouders
– Rug
– Armen

€ 35,-


scrub massage

Summer feet treatment 

Boek je in de maand juli een gezichtsbehandeling naar keuze, dan bieden we een VOET SCRUB MASSAGE aan voor maar liefst € 10,- extra.

Tijdens het inwerken van het verzorgende gezichtsmasker, worden de voeten heerlijk gescrubd en gemasseerd met onze Pure Harmony Well Being Body Scrub met Witte thee-extract.

Na de heerlijke voet scrub massage worden de voeten ook nog ingesmeerd met onze Pure Harmony Calming body cream, zodat je voeten zijdezacht, ontspannen en gehydrateerd aanvoelen.

€ 10,-

Geef in je opmerking aan dat je de summer feet treatment bij boekt.